Să n-ai încredere într-un pirat - Valerie Bowman

Să n-ai încredere într-un pirat, de Valerie Bowman – Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Să n-ai încredere într-un pirat

Never Trust a Pirate

Valerie Bowman

Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Editura Alma/Litera

Seria Mirese neastâmpăratePlayful Brides Series 1. Ducesă din întâmplare-The Unexpected Duchess (2014), 2. Contesă fără voie-The Accidental Countess (2014), 3. Dincolo de rațiune-The Unlikely Lady (2015), 4. Un burlac irezistibil-The Irresistible Rogue (2015), 5. Un conte îmbânzit-The Untamed Earl (2016), 6. The Legendary Lord (2016), 7. Să n-ai încredere într-un pirat – Never Trust a Pirate (2017), 8.The Right Kind of Rogue (2017), 9. A Duke Like No Other (2018), 10.Kiss Me at Christmas (2018)

  Să n-ai încredere într-un pirat roman historical romance.

Sâmbătă – 17.08.2019 – la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

Regulile unei logodne nu au fost niciodată atât de scandaloase. . .

    Pirat și oaia neagră a unei familii nobile, Cade Cavendish gustă din plin din bucuriile păcătoase ale vieţii: rebeliune, înșelăciune și seducție. Nimic și nimeni nu-l considera a fi un om onorabil. Însă, după o întâlnire neașteptată la moșia fratelui său geamăn, cu o tânără răvăşitoare care crede ca este vicontele,  viața renegată a lui Cade este aruncată în haos şi onorabilitatea lui iese la suprafaţă. Chiar dacă un caz de identitate greșită poate fi pus rapid în drepturi, chestiunile inimii sunt cu totul diferite …

   Domnișoara Danielle LaCrosse este uimită să afle că frumosul domn care radiază păcatul și are diavolul în ochii lui nu este angajatorul ei Vicontele, ci fratele său infam. Fostă moștenitoare, orfană și părăsită, Danielle are câteva secrete proprii. Cade poate fi priceput să scoată la suprafaţă și cele mai ascunse dorințe din Danielle, dar poate el să-i câștige încrederea – și să-i câștige inima – în timp ce pornesc într-o aventură pentru a confrunta un dușman periculos din ambele trecuturi. . . și să descopere identitatea așa-numitelor Vulpi Negre pe parcurs?

El e un rebel atrăgător și înstărit, care poate să scoată la suprafață cele mai ascunse dorințe ale unei femei… Ea este o moștenitoare rămasă orfană și fără un ban. Amândoi pornesc într-o aventură împotriva unui dușman comun. Vor reuși să obțină ce își doresc cel mai mult?

Cade își coborî încet gura peste a ei. Dumnezeu știe de ce tont fusese sărutată femeia înainte, însă săruturile rapide nu erau stilul lui. Lui Cade îi plăcea să savureze momentul. Să se bucure de fiecare secundă.”

„Se ţineau de mână. Degetele lui puternice le capturară pe ale ei, iar degetul mare o mângâia într-un fel care îi împrăștia gândurile.
Ce o întrebase? A, da. De ce era păcat? Da, chiar, de ce era păcat? Încercă să-și ignore bătăile puternice ale inimii și să-și adune gândurile. La ce se gândise? A, da. La aia. Ridică din sprânceană și îi aruncă o privire obraznică.”

„O dorea atât de mult, că nu putea vedea bine. Întregul corp îi era sfâșiat de dorinţă adunată. Niciodată nu simţise așa ceva. Dorinţa lui intensă de a o face fericită. Dorinţa lui copleșitoare de a se asigura că tânăra simţea plăcere înaintea lui. Corpul lui pulsând de o pasiune neeliberată. Se forţă să numere până la zece, stând deasupra ei, cu braţele lui fixate pe saltea, de o parte și de alta a corpului ei.
Își coborî gura spre a ei și o sărută cu toată dorinţa pe care o simţea pentru ea.”

Seria Mirese neastâmpărate

Colecţia iubiri de poveste septembrie 2019

Colecţia Iubiri de poveste august 2019

Colecţia Iubiri de poveste iulie 2019

Colecţia Iubiri de poveste iunie 2019

Colecţia Iubiri de poveste mai 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic – autori şi serii –  2013-2018

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Foto Cărţi Romantice

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.