Numai iubirea de Mary Balogh

Numai iubirea, de Mary Balogh – Colecția Cărți Romantice aprilie 2021

Numai iubirea

Mary Balogh

Colecția Cărți Romantice martie 2021

Editura Lira/Litera

Seria Clubul supraviețuitorilor

Numai iubirea de Mary Balogh romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 09.04.2021

Volumul 7 – seria Clubul supraviețuitorilor

  Pentru prima dată de la moartea soției sale, ducele de Stanbrook se gândește să se recăsătorească și să caute în sfârșit puțină fericire pentru el însuși. Odată cu gândul acesta îi vine în minte imaginea unei femei pe care a întâlnit-o pentru scurt timp cu un an în urmă și pe care nu a mai revăzut-o de atunci.
  Dora Debbins a renunțat la orice speranță de a se căsători, pentru că un scandal de familie a obligat-o să devină mamă pentru sora ei mai mică. Acum își câștigă viața ca profesoară de muzică și nu are decât un singur vis neîmplinit – până când un vizitator neașteptat îi reînvie speranța.
Pentru George și Dora, acea primă întâlnire scurtă este de neuitat, iar acum au o a doua șansă. Însă chiar și adevărata iubire aduce cu sine măcar un risc. Dar cum ar putea cei doi visători să nu își accepte destinul?
  Veți citi întreaga poveste în romanul NUMAI IUBIREA de Mary Balogh, volumul cu nr. 7, cel care încheie seria „Clubul supraviețuitorilor”. De vineri la chioșcurile din toată țara!

Colecția Cărți Romantice martie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri #marybalogh

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.