15.06.2014 „Intimidare” de Penelope Douglas-Editura Epica

15.06.2014 „Intimidare” de Penelope Douglas-Editura Epica

Intimidare - Bully (2013) - Editura Epica

 


Colectia EpicLove – fictiune pentru tineriIntimidare_coperta

BESTSELLER NEW YORK TIMES

Numele meu este Tate. Totuși, el nu imi spune așa. Nici macar nu i-ar trece prin cap sa mi se adreseze atat de familiar, asta in cazul in care mi s-ar adresa cat de cat. Nu, abia daca imi vorbește.

Dar nici nu ma lasa in pace.

Candva, am fost cei mai buni prieteni, dupa care a inceput sa se lege de mine și a decis ca scopul lui este sa imi ruineze viața. Am fost umilita, exclusa și barfita in toți anii de liceu. Cu cat trecea timpul, cu atat mai chinuitoare deveneau farsele și zvonurile puse la cale de el, și deja mi se facuse lehamite sa ma tot feresc din calea lui. Am plecat chiar in Franța pentru un an de zile, ca sa il evit.

Doar ca, acum, m-am saturat sa ma mai ascund și nici de-a naibii nu il voi lasa sa-mi distruga ultimul an de liceu. Poate ca el nu s-a schimbat, dar eu am facut-o. Este timpul sa ripostez.

Nu mai am de gand sa-l las sa-și bata joc de mine.

 

PENELOPE DOUGLAS este scriitoare si profesoara in Las Vegas. Nascuta in Dubuque, Iowa, este cea mai mare dintre cele cinci fete ale familiei. Penelope a absolvit Universitatea Northern Iowa, dobandind diploma de licenta in Administratie Publica, pentru ca tatal ei ii spusese ca este neaparat nevoie sa obtina acea licenta. Apoi, a urmat cursurile unui Master in stiintele Educatiei la Loyola University, in New Orleans, pentru ca ura administratia publica.

Sursa Editura Epica

 

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.