În brațele lui de Jodi Ellen Malpas-Editura Trei

În brațele lui de Jodi Ellen Malpas-Editura Trei

În brațele lui

Autor: Jodi Ellen Malpas

Număr pagini: 608

Titlul original: Beneath This Man

Limba originală: engleză

Traducere de: Camelia Ghioc

Colecţia Eroscop

Al doilea volum din seria Amantul

   Ava O’Shea este îndrăgostită până peste urechi de Jesse Ward, bărbatul care a copleșit-o cu pasiunea și cu intensitatea sentimentelor lui, dar a ținut-o departe de secretele întunecate și de sufletul său sfâșiat. Să-l părăsească a fost singurul mod în care Ava a reușit să supraviețuiască.
Dar ar fi trebuit să știe că e imposibil să stea departe de el – iar acum Jesse s-a întors în viața ei, hotărât să-i aducă aminte de momentele senzuale pe care le-au împărtășit. Ava este la fel de hotărâtă să afle adevărul despre acest bărbat a cărui înfățișare nu trădează nimic. Asta înseamnă că se va apropia din nou de Stăpânul Conacului. Adică va ajunge exact acolo unde o vrea Jesse – în brațele lui.

  „Jodi Ellen Malpas este noua regină a literaturii erotice.” – Sunday Times 

  „Femeile ar trebui să conducă lumea. Iar bărbații ar trebui să conducă în dormitor. E simplu.” – Jodi Ellen Malpas 

  Jodi Ellen Malpas a scris în secret seria ei de debut, Amantul, temându-se de ceea ce ar putea crede oamenii dacă ar ști ce lucruri e în stare să și imagineze. Ea însăși a fost șocată. Dar în cele din urmă, și-a făcut curaj și a hotărât să-și pună în valoare latura creativă. Astfel, în 2012 a publicat în regim propriu Amantul – prima carte din seria cu același nume, inventând un personaj masculin care avea să devină faimos în întreaga lume: Jesse Ward. Stăpânul Conacului, cum i se spune, a fost întâmpinat de către cititoare cu un entuziasm incredibil, propulsând-o pe Jodi în topul celor mai bune autoare de literatură erotică. 

  A continuat să publice trilogia One Night, precum și romanele de sine stătătoare The Protector și The Forbidden.

   Romanele lui Jodi Ellen Malpas sunt bestselleruri New York Times și Sunday Times și au fost traduse în peste 20 de limbi.
De aceeași autoare, în colecția Eroscop a apărut Amantul, votat drept unul dintre cele mai bune romane erotice ale tuturor timpurilor.

Sursa foto şi text Editura Trei

Recenzii/topuri/carti erotice

Recenzie Amantul de Jodi Ellen Malpas

,,Cu tălăzuiri romantice şi uragane erotice dezlănţuite, se cabrează în flux şi reflux povestea turmentată a celor două suflete-pereche, care numai împreună pot descoperi forţa de a se abandona fără reţineri marii iubiri, aceea ce le transformă în stăpâni şi prizonieri deopotrivă, unul al celuilalt.”-Marius Andrei

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Cărţi de citit

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.