Anne Boleyn

ANNE BOLEYN. Iubirile lui Henric al VIII-lea” de Brandy Purdy-Colectia “Iubiri si destine”

Astazi, 15.10.2014 a aparut cartea „ANNE BOLEYN. Iubirile lui Henric al VIII-lea” de Brandy Purdy. Aceasta face parte colectia “Iubiri si destinesi poate fi gasita la punctele de vanzare a presei, doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret ziar + carte =14,99 lei

Scurta descriere:

„Nicicand in istoria Angliei nu a existat o femeie mai dorita de un rege. Tanara si pasionala, cu maniere alese deprinse la eleganta curte a Franței, Anne Boleyn trezeste interesul lui Henric al VIII-lea, care se indragosteste nebuneste de ea. Fiindca Anne refuza sa-i devina metresa, regele cere o dispensa papala pentru a se desparți de Caterina de Aragon, iar cand aceasta ii este refuzata, recurge la o masura extrema – scoate Biserica anglicana de sub autoritatea de la Roma. Pe cat de apriga este pasiunea regelui, pe atat de vulnerabila devine Anne cand nu reuseste sa-i ofere mostenitorul dorit. Mai ales ca, la curtea Angliei, de la tron la esafod nu e decat un pas…”

Sursa Carti Romantice

3 COMMENTS

  1. O carte cu final tragic, după cum știm; dar e istoria din spatele povestilor știute , cea care face cartea interesanta. Am cumparat cartea de dimineața 🙂

  2. Anne Boleyn cred ca este una dintre cele mai cunoscute figuri feminine ale istoriei. Poate nu ma atragea acest”personaj” daca nu as fi urmarit serialul The Tudors care ne introduce in atmosfera primilor ani de domnie a lui Henry al VIII -lea si a celor 6 sotii

  3. Spre rusinea mea, habar n-am cine este aceasta domnita, Anne Boleyn. Trebuie sa recunosc ca istoria nu prea a fost punctul meu forte.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.