Infinitul dintre noi de Carolyn Mackler-Leda Edge

Infinitul dintre noi de Carolyn Mackler-Leda Edge-prezentare

Infinitul dintre noi 

Autor Carolyn Mackler

Editura Corint-Leda Edge

Traducere Carmen Ion

Număr pagini: 362

An apariţie: 2018

Cinci adolescenți, o singură promisiune!

Se vor ține oare de cuvânt?

Infinitul dintre noi de Carolyn Mackler, coautoarea bestsellerului VIITORUL NOSTRU (scris împreună cu Jay Asher).

O poveste despre prietenie, perseverență și speranță!

   Cu o zi înainte de începerea primului an de liceu, Joe, Jake, Mia, Gregor și Whitney au scris câte un mesaj către viitorul lor eu și au ascuns biletele într-un loc secret, promițând să le citească abia după absolvire.

  Cine și-ar fi putut închipui atunci că cei cinci boboci, cum nu se poate mai diferiți, se vor confrunta cu pierderea unor oameni dragi, își vor vedea familiile destrămându-se sub propriii ochi, se vor lăsa cuprinși de fiorii primei iubiri, vor simți gustul amar al trădării, dar, mai presus de toate, îşi vor descoperi adevărata identitate?! Chiar sunt anii de liceu cei mai frumoși pe care ni-i rezervă viața? Joe, Jake, Mia, Gregor și Whitney și-au propus să afle. Ești gata să îi însoțești în călătoria lor?

Personajele trăiesc, cresc și se maturizează într-o lume minunat construită.” Kirkus Reviews

Un portret sincer și adevărat al vieții, așa cum este ea pentru mulți dintre adolescenți!” ALA Booklist

Sursa: Editura Corint

 ,,Acțiunea din “Viitorul nostru” are loc în anul 1996, romanul fiind redactat din perspectiva celor două personaje și prezintă povestea a doi buni prieteni, Josh și Emma. Cei doi se cunosc dintotdeauna. Fiind vecini se vizitau tot timpul, mergeau peste tot împreună.

  Dar într-o zi de noiembrie, lucrurile s-au schimbat. Din anumite motive Josh a trăit cu impresia că Emma l-ar vedea mai mult decât ca pe un bun prieten. A încercat să o sărute, dar ea l-a îndepărtat…pentru că nu se poate. El e Josh. Stânjenit, refuzat, simte nevoia să se îndepărteze de ea, să pună distanță.
Au trecut 6 luni de când ei nu își mai vorbesc, decât ocazional, când în preajma lor sunt prietenii lor, Tyson și Kellan. La rândul lor și aceștia au o poveste. În două ocazii Tyson a părăsit-o pe Kellan, rănind-o foarte tare, dar ea încă îl iubește și se bucură de prietenia platonică.”-recenzie Alina

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Recenzii cărţi Corint-Leda Edge

8 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.