18 februarie 2017-Întâlnire B3 – Book Bloggers of Bucharest

Sâmbătă, 18 februarie, la ora 17:00, în mansarda Epic Bar are loc ediția a doua a Întâlnirilor B3 – Book Bloggers of Bucharest, întâlniri unde bloggerii de carte se adună pentru a discuta despre pasiunile lor: cărțile și blogging-ul.

Va fi o întâlnire la care vom încerca să abordăm unele dintre cele mai spinoase probleme ale vieții de blogger de carte, dar și unele din ofurile noastre de cititori. Mai exact, ne-am pregătit câteva subiecte de discuție: experiența noastră cu librăriile online și offline și care sunt mai convenabile; recenziile negative, cui folosesc și cum sunt ele primite de public; parteneriatele cu edituri/autori: cum se obțin, cum se întrețin și ce impact au asupra unui blog; lepșele sau articolele înlănțuite între bloguri și cum/dacă ajută și, desigur, despre orice alt subiect care ne interesează.

Prezenți vor fi bloggeri mai vechi sau mai noi, persoane care fac asta de ani de zile și vor să împărtășească din experiența lor, dar și oameni care abia au început și vor să afle dacă și alții s-au confruntat cu problemele lor. Vom avea alături de noi membri cât se poate de diverși ai blogosferei de carte care vor să facă parte din comunitatea B3, indiferent dacă sunt sau nu din București.

Așadar, dacă promovezi lectura (pe blog, youtube, facebook, instagram) sau pur și simplu ești curios, dacă vrei să-ți faci un blog, dar nu știi de unde să începi sau dacă vrei să ne cunoști, te așteptăm sâmbătă, în mansarda Epic Bar!

4 COMMENTS

  1. Super tare!! Frumos eveniment 🙂 . Sunt sigura ca va fi o dupa amiaza minunata, cu clipe frumoase si oameni frumosi.
    Felicitari organizatorilor!

  2. Super! Pacat ca nu pot participa si eu la discutii! 🙂 Distractie placuta voua! 😀 Felicitari pentru organizare!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.