10264686_592530647511207_8305407239024552921_nLuni, 19.05.2014 apare cartea “Dovada perfecta” de Sandra Brown din Colectia Romantic Suspense”. A aparut si cu titlul de „Alibiul”. Aceasta poate fi achizitionata de la chioscurile de ziare impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret ziar + carte 13,99 lei

Scurta descriere:

„Charleston, Carolina de Sud… un oras plictisitor in aparenta, care ascunde insa povesti tulburatoare si secrete greu de imaginat.
Cand afaceristul Lute Pettijohn, unul dintre cei mai cunoscuti oameni din oras, este omorat in hotelul pe care-l detinea, politia nu duce lipsa de suspecti. Pettijohn avusese multi dusmani. in aceeasi dupa-amiaza in care are loc crima, procurorul Hammond Cross intaln…este intamplator o femeie misterioasa, care refuza sa-si divulge numele. Dupa ce isi petrece noaptea cu ea in cabana lui, femeia dispare. Ulterior, este identificata, devenind unul dintre principalii suspecti de crima: Alex Ladd, psiholog respectat. Cazul ii este incredintat chiar lui Hammond, iar acesta se trezeste prins intr-o dilema etica – sa marturiseasca sau nu ca alibiul femeii misterioase este chiar el?”

Sursa Carti Romantice

4 COMMENTS

 1. s-a apucat careva dintre voi de citit aceasta carte?
  am p mare dilema de ce sa ma apuc de citit intai , Aleasa printului sau Dovada perfecta ?

  ma ajutati cu o sugestie ? nu reusesc sa ma hotarasca 🙁

 2. draga Diana,stiind genul tau la carti,iti recomand cartea de Sandra Brown,cred ca are suspansul care iti place tie.Eu nu am citit nici una inca,asteapta cuminti pe raft. 😛 ,dar daca citesti inaintea mea,te rog da-mi parerea ta despre carti. locco_smiley_37

 3. Hello!
  am terminat de ceva timp aceasta carte si eram datoare cu un mic comentariu

  Cartea este foarte mult stil polititsta. Foarte bine scrisa , mi-a placut enor personajele , bine structurata , m-a tinut cu sufletul la gura pana la ultima fila . Am indragit personajul principal feminin , o luptatoare pin definitie, inteligenta … ce mai o carte remarcabila. locco_smiley_10
  Acord acestei carti punctajul de 9.9 si o recomand tuturor iubitorilor genului polititst. locco_smiley_20

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.