20.08.2014 „Iubirea secreta a Regelui Soare” de Sandra Gulland-Colectia „Iubiri si destine”

20.08.2014 „Iubirea secreta a Regelui Soare” de Sandra Gulland-Colectia „Iubiri si destine”

by -
6
Iubirea secreta a Regelui Soare

Iubirea secreta a Regelui SoareMiercuri, 20.08.2014 apare cartea „Iubirea secreta a Regelui Soare de Sandra Gulland. Face parte din Colectia „Iubiri si destine”si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„Avand ca fundal istoric decadenta curte franceza a secolului al XVII-lea, romanul Sandrei Gulland captiveaza de la primele pagini – tanara si excentrica Louise reuseste sa imblanzeasca un armasar salbatic alb cu ajutorul magiei negre. Aceasta intamplare o va urmari intreaga viata, influentandu-i-o in moduri nebanuite.
Prea saraca sa se marite sau sa intre la o manastire, Louise este acceptata ca doamna de companie la curtea lui Ludovic al XIV-lea, unde Regele Soare se indragosteste de ea. Pe masura ce iubirea lor devine tot mai puternica, Louise ii daruieste regelui patru copii, este facuta ducesa si se bucura de favoruri imense la curte, ca amanta oficiala. Insa intrigi periculoase ii vor ameninta pozitia privilegiata, locul in inima lui Ludovic si chiar viata.”

Sursa Carti Romantice

6 COMMENTS

  1. Pare interesanta cartea,dar ,nu stiu finalul cum o sa fie?
    Cei care ati citit aceasta serie ce imi puteti spune?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.