Izbăvirea lui Gabriel de Sylvaiizbavirea-lui-gabrieln Reynard

La Editura Trei a apărut cartea Izbăvirea lui Gabriel de Sylvain Reynard

Titlul original: Gabriel’s Redemption

Autorul bestsellerurilor Infernul lui Gabriel şi Extazul lui Gabriel revine cu volumul ce încheie captivanta trilogie romantică

Profesorul Gabriel Emerson a renunţat la postul său de la Universitatea din Toronto pentru a începe o viaţă nouă alături de iubita sa, Julianne. E încrezător şi nerăbdător să devină tată.
Însă programul încărcat al lui Julianne, care tocmai îşi încheie primul an de doctorat, ameninţă planurile lui Gabriel. În plus, cei doi îndrăgostiţi se vor confrunta şi cu ostilitatea celor hotărâţi să le facă rău.
Într-un efort de a ţine piept propriilor demoni, Gabriel încearcă să afle mai multe despre părinţii săi naturali, declanşând un şir de evenimente cu repercusiuni profunde asupra sa, a lui Julianne şi a speranţei sale de a avea o familie.
„Poveştile mele preferate sunt acelea în care personajul porneşte într-o călătorie, fie una într-un loc fascinant, fie una personală în care se descoperă pe sine însuşi. — Sylvain Reynard

„O sărută din nou, lăsându-şi mâinile să-i exploreze blând trupul. Julia îi răspunse pe măsură şi pasiunea lor se înteţi, mistuitoare. În lunile care trecuseră de la nuntă, dorinţa nu se ostoise, iar contopirea lor nu-şi pierduse nimic din dulceaţă. Cuvintele se risipiră, lăsând locul gesturilor, atingerilor şi extazului iubirii carnale.”

Librex.ro

 

5 COMMENTS

  1. Am citit cartea si mi s-a parut de nota 10!
    La fel de îndrăgostiți , dar de data aceasta se susțin unul pe altul , nu fara a avea mici conflicte, uneori comice, alteori nu!
    Dar, se vede ca se iubesc! Iar Gabriel este schimbat, mult. In bine , clar!
    Dar am avut un soc cand l-am auzit spunând ca isi dorește un copil!
    I-am dat 5 stelute.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.