Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice decembrie 2019

Romanele care vor fi publicate în Colecţia Cărţi Romantice în luna decembrie 2019.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. Nopți vrăjite de Sabina Jeffries, Madeline Hunter – apariție 6 decembrie 2019

  Cartea reunește câteva povești încântătoare din perioada Regenței, în care ducii cuceritori, frumusețile încăpățânate și moștenitoarele rebele vor primi sărutul iubirii. Sunt povești de citit în căldura confortabilă a căminului, cu aromă de iarnă și de Sărbători.

2. Prizonierul iubirii de Sandra Brown – apariție 13 decembrie 2019

  Lui Scot Ritland, inginer și arhitect bine ancorat cu picioarele pe pământ, nu i-ar fi trecut niciodată prin cap că ar putea fi răpit… mai ales de o femeie cu niște ochi electrizant de albaștri. Dar când îi înțelege motivele, Scout nu mai are nicio scăpare și devine prizonierul iubirii.

3. Portul dragostei de Sherryl Woods – apariție 20 decembrie 2019

  Rămas singur, cu un copil, fostul medic militar Kevin O’Brien se întoarce în orașul natal, alături de familie. Ar vrea să regăsească aici liniștea din copilărie și să își construiască altă viață, mai frumoasă… dar soarta îi scoate în cale o femeie care îl tulbură și pe care nu o poate ocoli.

4. Înfruntarea inimilor de Karen Robards – apariție 27 decembrie 2019

  Lady Elizabeth, cea de a treia dintre surorile Banning, și cea mai încăpățânată, are deja o faimă deloc de invidiat. S-a logodit de trei ori și de trei ori a rupt logodnele, de frică să nu devină o simplă proprietate a unui bărbat. Dar o serie de evenimente dramatice, în care viața unor persoane apropiate și chiar propria ei viață sunt în pericol o aruncă pe Beth în brațele lui Neil Severin. Și el este tocmai genul de bărbat în care niciodată nu poți avea încredere: un înfumurat lipsit de inimă și asasin pe deasupra.

Libertatea pentru femei

Colecţia Cărţi Romantice noiembrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice octombrie 2019

Colecţia Cărţi Romantice septembrie 2019

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

9 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.