La data de 01.03.2014 apare la Editura Epica cartea „Mă pierd în tine … ” de Jasinda Wilder. Face parte din colecția EpicLove.

Scurtă descriere :

Prima dragoste a mea a fost Kyle; era fratele mai mic al lui Colton Calloway.

Kyle a fost primul din toate punctele de vedere. Apoi, într-o furtunoasă seară de august, a murit, și odată cu el a murit și cea care am fost eu. Colton nu m-a învățat cum să trăiesc. Nu mi-a vindecat suferința. Nu m-a făcut să-mi revin. M-a învățat cum să sufăr mai mult, cum să îndur totul, și, în cele din urmă, cum să mă vindec.

Nell Hawthorne e îndrăgostită de cel mai bun prieten al ei de-o viață, Kyle Calloway. Proaspăta lor iubire e indestructibilă, și viața e plină de promisiuni; dar, într-o seară, Kyle moare subit într-un tragic accident, iar Nell se schimbă pentru totdeauna. Îl întâlnește pe Colton, fratele mai mare al lui Kyle, prima dată la înmormântare. Amândoi se luptă să-și ducă propria viață mai departe cât pot de bine; se întâlnesc din nou în New York, iar Colton își dă seama că Nell n-a reușit încă să treacă cu adevărat peste șocul morții lui Kyle. Ea pare să adăpostească în suflet o durere adânc înrădăcinată, o povară grea de remușcare și regret. El știe că n-ar trebui să se amestece, dar nu se poate stăpâni. Încrederea nu apare cu ușurință pentru niciunul dintre ei, și amândoi își au demonii lor. Împreună, ei descoperă rostul suferinței și semnificația tămăduirii, ca și importanța iertării.

în curând volumul al doilea, …mă regăsesc în noi

Mai multe detalii se găsesc aici

16 COMMENTS

 1. Chiar acum ma pregateam sa va anunt aceasta noutate, dar Mili, mi-ai luat-o inainte. 🙂 Interesanta descriere, deci mai mult ca sigur va fi pe lista mea.

 2. Nu,nu nu..nu ma mai joc 😀 Alta carte care se anunta buna la orizont? Asa tentati-ma,iar eu privesc la buzunare cum sufla vantul prin ele .
  Si ca sa fiu corecta,trebuie sa spun clar si concis 😮 vreau.Am zis ! 😀

 3. Am cumparat pana la urma cartea, am si citit-o. O carte superba! Despre vinovatie , si daunele pe care le produce aceasta; despre cât de greu este sa treci peste acest sentiment de vinovatie .

 4. Am citit si eu cartea si este intr-adevar superba! Este o carte pe care am „trait-o” la cote maxime.
  Suferinta si sentimentul de vinovatie a lui Nell dupa moartea lui Kyle sunt pur si simplu dureroase. Atat Nell,iubita lui Kyle, cat si Colton, fratele sau mai mare, se straduiesc sa „supravietuiasca” de pe o zi pe alta golului interior propriu, luptandu-se fiecare cu proprii demoni. Si suferinta lui Colton are radacini foarte adanci, chiar din copilarie. Mi-a placut foarte mult cum s-au vindecat unul pe altul, cum in final, iubirea lor a fost mai puternica decat suferinta si decat vina. Mi-au placut foarte mult si cantecele din carte(am descarcat lista cu cantecele de pe internet si le-am ascultat chiar in timp ce citeam cartea). Imi place ideea celei de-a doua sanse. Pot sa citesc carti „dureroase”, atata timp cat au happy-end. Daca nu raman „incarcata”pozitiv dupa terminarea unei carti, dupa mine nu merita sa o citesc, cel putin eu asa simt.

 5. Iasmy, recenzia ta a fost extraordinara! Am citit-o de atunci si m-a impresionat ce bine ai „simtit” cartea si cum ai reusit sa transmiti tot amalgamul de emotii din ea! Felicitari pentru o recenzie cu adevarat deosebita!

  • Pentru cei care au adorat aceasta poveste, in curand la Editura Epica se va publica si volumul 2.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.