Căsătorie fără voie de Jennifer Probst - Colecția Cărți Romantice martie 2021

Căsătorie fără voie, de Jennifer Probst – Colecția Cărți Romantice martie 2021

Căsătorie fără voie

Jennifer Probst

Colecția Cărți Romantice martie 2021

Editura Lira/Litera

Căsătorie fără voie de Jennifer Probst romance.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 12.03.2021

  Carina Conte este îndrăgostită de cel mai bun prieten al fratelui ei, Max Gray, încă din adolescență. Acum, ca proaspătă deținătoare a unei diplome MBA, ea vine în America să contribuie alături de fratele ei Michael la extinderea pe tărâm american a afacerii de familie. Însă unele lucruri pur și simplu nu se schimbă: familia ei o tratează în continuare ca pe o copilă. Cu trei surori răpitor de frumoase, ea se simte rățușca cea urâtă a familiei. Iar Max, noul director al companiei, o ignoră în continuare.

  Max știe că frumoasa Carina Conte îi este inaccesibilă. Însă atracția nebunească dintre ei și dorința fierbinte au câștig de cauză când, ajunși în Vegas pentru a încheia o afacere importantă, cei doi cedează și au o aventură de-o noapte.
Situația ia însă o turnură dramatică, fiindcă mama Carinei apare în cel mai nepotrivit moment, chiar în dimineața de după noaptea lor memorabilă. Acum, forțați de tradițiile învechite pe care familiile lor pun atâta preț, cei doi sunt prinși într-o căsătorie pentru care nu erau pregătiți. Max se simte mizerabil, iar Carina e furioasă la culme ‒ și pe situație, dar mai ales pe Max.

  Depinde acum doar de ei doi – și de mândria lor – dacă își vor mărturisi dragostea și își vor găsi fericirea împreună sau vor lăsa frustrările să ducă la eșec acest mariaj forțat.

Veți citi întreaga poveste în romanul CĂSĂTORIE FĂRĂ VOIE de Jennifer Probst, volumul al treilea al seriei „Căsătorie cu un milionar“.

Colecția Cărți Romantice martie 2021

Colecția Cărți Romantice decembrie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.