One Dance with a Duke - Un dans cu un duce - Colecția Iubiri de poveste - Editura Litera/Alma

Un dans cu un duce de Tessa Dare

Titlul original: One Dance With A Duke
Cotaţie Goodreads: 3.91

Seria Clubul Armasarilor / Stud Club

1 One Dance with a Duke – Un dans cu un duce
2 Twice Tempted by a Rogue – Dubla tentatie
3 Three Nights with a Scoundrel – Trei nopti de dorinte

Un dans cu un duce – Tessa Dare 

DETALII CARTE

O poveste de dragoste cu personaje puternice, credibile.

Ispita adevărată începe la miezul nopţii …

 Un crescător de cai frumos şi retras, Spencer Dumarque, al patrulea Duce de Morland, este un membru exclusiv al Stud Club, o organizaţie în care au fost selectaţi numai zece membri – un astfel de membru este considerat un mare norocos. Sunt aleşi pe “sprânceană” şi este foarte greu să intri în club, numit şi Clubul crescătorilor de cai. Spencer are şi el o mulţime de calităţi, defecte şi obsesii. Este norocos, are o obsesie cu un cal premiu, un secret întunecat, şi, acum a căpătat şi o reputaţie ca elegantul “Duce de la miezul nopţii –Midnight Duke“, pe care trebuie să şi-o onoreze.

Lady Amelia d’Orsay, provine dintr-o famile nobilă, dar care şi-a pierdut toată averea. Sunt săraci, dar uniţi şi iubitori. Viseză la o casă a ei, o familie fericită, la fel ca şi cea în care a crescut. Din această cauză este foarte apropiată de fraţii ei. Fratele cel mare, Laurent, conte de Becuvale, care încearcă să repună pe picioare averea familiei, căsătorit cu o moştenitoare cam prostuţă, celălalt frate, Hugh, intrat în armată şi ucis în timpul luptei, şi fratele cel mic, Jack, sălbaticul familiei care îşi petrece timpul chefuind.
Amelia descoperă că acest frate mai mic, după un joc de noroc, datorează 400 de lire şi casa de ţară a familie, lui Spencer Dumarque, duce de Morland. Este disperată, în primul rând pentru că nu aveau bani să onoreze datoria, şi în al doilea rând era ataşată de acea casă, dar nu în ultimul rând îşi iubea fratele.
Auzise multe despre acest duce. Se zvonea că este venit din sălbăticia Canadei şi nu este foarte civilizat. Se mai spunea că, ducele are un obicei: în timpul petrecerilor, balurilor, la miezul nopţii îşi alegea o domniţă, dansa cu ea, o invita la cină, şi dipărea. Era cunoscut ca Midnight Duke. Pentru toate acele femei, fete, îşi pierdea rapid interesul, niciuna nereuşind să-i atingă inima.

Amelia este dispusă să-l convingă să şteargă datoria fratelui ei, dar pentru asta trebuie să-l întâlnescă. Cum îl poate aborda, decât folosindu-se de obiceiul lui. Un dans la miezul nopţii cu un duce. Va fi “prada” lui pentru o seară.
După un dans şi un joc de cuvinte inteligent, dar şi imaginaţia de care dă dovadă, îi cere să ierte datoria fratelui ei. Amelia nu îşi imaginează că, toate acestea vor conduce la o pasiune ameţitoare şi o propunere ….
Ducele cel necivilizat, cel căruia nicio femeie nu i-a stârnit interesul este uimit când îşi dă seama că frumoasa Amelia i-a furat inima fără să vrea.
Spencer, este un bărbat misterios, pe lângă secretul lui întunecat, şi uciderea şocantă a fondatorului clubului Stub aduce mai mult mister.
Care este secretul ducelui? Cine ucide şi de ce? Cum va decurge povestea? Inima lui se va deschide în faţa unei femei? Va putea să iubească?
Amelia îşi va pierde inima în acest joc imprudent sau câştigă dragostea veşnică?

Cartea Un dans cu un duce de Tessa Dare, apare în colecţia ,,Iubiri de poveste” şi poate fi achiziţionată împreună cu ziarul Libertatea, în data de 30 05.2015.

Un dans cu un duce - Tessa Dare - Colectia Iubiri de poveste

9 COMMENTS

    • Abia astept sa descoper ce ascunde aceasta carte. Ma intriga subiectul si sper sa imi fac timp curand sa o citesc.

  1. La sugestia Iasminei am urgentat citirea acestei carti. Am lecturat-o fulger in week-end si chiar nu-mi pare rau. Simteam nevoia de diversitate si imi era dor de o carte historical. Cele doua personaje principale sunt putin altfel si m-au facut sa trec prin toate starile. locco_smiley_46

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.