Texas SageLuni, 28.04.2014, apare cartea „O ispita irezistibila” de Sandra Brown si face parte colectia “Romantic Suspense”. Este volumul trei din Trilogia Sudului, iar cartea a mai fost publicata si sub titlul de Texas ! Sage. Poate fi găsita la punctele de vanzare a presei, doar împreuna cu ziarul Libertatea.  

Preț ziar + carte =13,99 lei

Scurta descriere:

“Inca din copilarie, Sage Tyler a trait In umbra fratilor ei mai mari, Chase şi Lucky. Chiar si dupa ce-si obţine diploma de licenta In domeniul afacerilor, celor doi nici nu le trece prin gand sa o implice In compania familiei, considerand ca singura cariera potrivita pentru sora lor mai mica este cea de sotie a viitorului dermatolog de succes Travis Belcher. Dar cand acesta rupe logodna chiar In…aintea Craciunului, Sage se vede nevoita sa revina acasa.
Mandra si Incapatanata, tanara Isi propune sa ascunda vestea despartirii, dar planurile Ii sunt date peste cap de noul angajat al familiei, Harlan Boyd, un strain arogant, dar extrem de atragator, care a auzit fiecare cuvant rostit In timpul umilitoarei despartiri… si i-a placut! Desi Harlan reprezinta tot ceea ce ea dispretuieste la un barbat, Sage nu rezista ispitei de a se arunca In bratele lui. Cei doi fac tot posibilul sa se lupte cu atractia irezistibila dintre ei, In timp ce vieţile li se complica din ce in ce mai mult.”

Sursa Carti romantice

 

 

 

5 COMMENTS

  1. Am citit toata trilogia acum cativa ani si pot spune ca este frumoasa si merita citita. Dar cel mai mult mie mi-a placut povestea lui Chase.

  2. Am citit si recitit aceasta serie de n ori , toate trei sunt frumose si scriitoarea scrie foarte bine, nu pot spune ca am o preferinta pentru una dintre ele , toate trei din aceasta serie m-au placut.:)

    Merita sa le ai in biblioteca, cand doresti sa te relaxezi, sa-ti revii dupa o pasa proasta sau pur si simplu sa citesti ceva frumos, ne mai avand noutati la indemana sa le poti lua din bilioteca si sa le citesti sau recitesti fara sa te plictisesti:) actiunea cartilor te prinde imediat …te remonteaza … iti da speranta … sau pofta de viata. recomand tuturor cititorilor 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.