Seria Familia O'Hurley de Nora Roberts

Seria Familia O’Hurley – Nora Roberts

 Seria Familia O’Hurley – personaje încăpățânate, pasiuni răvășitoare, secrete bine tăinuite și momente care vor ține cititorul cu sufletul la gură. O serie ce abundă de romantism, scrisă cu măiestrie de autoarea Nora Roberts – cea mai vândută autoare „New York Times”. 

1.The Last Honest Woman – Aproape de Paradis

Aproape de Paradis de Nora Roberts

Abigail O’Hurley Rockwell este hotărâtă să facă tot posibilul pentru a păstra secretele familiei. Adevărul nu poate fi spus. Este cu adevărat o femeie disperată atunci când jurnalistul Dylan Crosby începe să sape în trecutul ei pentru a publica o carte despre infamul ei soț decedat. Pentru Dylan este doar un simplu obiect de cercetare, dar pentru ea este o realitate dureroasă care trebuie să fie ținută ascunsă. Abby ar face orice ca să-și păstreze siguranța ei și a familiei.

Dylan este uimit să descopere că văduva lui Rockwell nu este diva plină de diamante pe care și-o imagina, ci o mamă îmbrăcată în salopetă, dar plină de căldură și feminitate. De ce un VIP de talia ei pretinde că este o simplă mamă de la țară care trebuie să-și întrețină copiii? Mai rău, cum de a început să-i creadă minciunile acestei abile femei de afaceri?

2. Dance to the Piper – Dansează în ritmul inimii

Dansează în ritmul inimii de Nora Roberts

Deși este un nume în lumea baletului, Maddy OHurley nu cade în capcana celebrității. Tot ce contează pentru ea este să danseze și să se bucure de sentimentele minunate pe care le trăiește pe scenă. Asta până când îl cunoaște pe charismaticul și aparent impreturbabilul Reed. El este obișnuit cu lumea rece a afacerilor și nimic nu-l impresionează. Pare să fie interesat doar să se îmbogățească mai tare și să acumuleze mai multă putere. Totuși, ca om de afaceri abil, își dă seama că spectacolul lui Maddy îi poate aduce un profit bunicel. Rămâne însă precaut atunci când scânteile atracției apar între ei. Tânăra este o visătoare, iar el a încetat să viseze cu mult timp în urmă.

Pasiune și încăpățânare

Dar fata care dansează în ritmul inimii și pasiunea ei au un efect neașteptat asupra lui Reed. Și fiind o adevărată OHurley, ea nu va renunța la bărbatul iubit fără să lupte din răsputeri să-l câștige. Dar după ce a crezut atâta timp că femeile nu sunt demne de încredere, va mai putea Reed să intre în acest dans al inimilor?

3. Skin Deep – Curajul de a iubi

Curajul de a iubi de Nora Roberts

Unul dintre fanii vedetei ajunge să o înspăimânte. Nu numai că adorația lui s-a transformat în obsesie, dar reușește și să treacă de ochii vigilenți ai body-guarzilor săi. De la iubire la ură pare să nu fie decât un pas. Supărat că nu i se răspunde, admiratorul secret trece de la buchete de flori și cadouri la scrisori obscene și amenințări. Este momentul să intre în scenă Quinn Doran, un detectiv particular recomandat de agentul ei, care îi este și bun prieten. Diva nu este prea mulțumită de noul angajat, dar este prea speriată să refuze. Totodată, acesta acceptă fără tragere de inimă misiunea și pare că e singurul care nu este impresionat de farmecele ei. Totuși, antipatia de la început se transformă în atracție. Furia pe care Chantel o simte față de el nu face decât să-i topească inima de gheață și să-i aprindă simțurile. Dar oare va avea curajul de a iubi? Iar Doran va reuși să o apere de pericolele din ce în ce mai mari care o pândesc?

4. Without a Trace 

Seria Familia O’HurleyThe O’Hurleys Series

Verifică disponibilitatea cărţilor apărute în Seria Familia O’Hurley în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.