Sezonul pasiunilor - Sarah MacLean - Colectia Iubiri de poveste

Sezonul pasiunilorLa data de 29.11.2014 a aparut cartea „Sezonul pasiunilor de Sarah MacLean. Face parte din Colectia „Iubiri de poveste” si poate fi gasita la chioscurile de vanzare presa doar impreuna cu ziarul Libertatea.

Pret  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurta descriere:

„La saptesprezece ani, Lady Alexandra este o tanara de incapatanata, voluntara si cu limba ascutita, insusiri nu tocmai potrivite unei tinere aristocrate din Londra in perioada Regentei. Evident insa ca mama ei viseaza sa o marite cu un barbat respectabil – si evident plicticos – si isi pune toate abilitatile de ducesa in slujba acestei misiuni, gazduind unele dintre cele mai spectaculoase baluri ale sezonului. Insa intre dansuri si petreceri, Alex, alaturi de cele doua prietene ale sale, Vivi si Ella, reuseste sa se vare in ceea ce pare a fi cel mai mare bucluc din viata ei.
Ca urmare a mortii suspecte si misterioase a contelui de Blackmoor ‒ un apropiat al parintilor ei ‒, Alex se hotaraste sa-l ajute pe fiul acestuia, fermecatorul si chipesul Gavin, sa scoata adevarul la iveala. intr-o aventura presarata cu secvente de spionaj, crime si alte afaceri ilicite, cui ii mai ramane timp sa caute sotul potrivit? Dar noul sezon londonez vine cu o mare surpriza pentru Alexandra, care considera ca barbatii si dragostea nu si-ar putea gasi prea curand ‒ sau poate niciodata ‒ locul in viata ei.
Crime, tradare, baluri si zeci de pretendenti… Londra inceputului de secol XIX nu a mai fost nicicand atat de marcata de perfidie, de aventuri si de… romantism.”

Sursa Carti Romantice

3 COMMENTS

  1. Mai am cateva pagini si o termin.E o carte bunicica dar putin mai slaba fata de ce am citit noi pana acum de Sarah MacLean.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.