A meritat așteptarea de Jamie Beck - Colecția Cărți Romantice februarie 2021

A meritat așteptarea, de Jamie Beck – Colecția Cărți Romantice februarie 2021

A meritat așteptarea

Jamie Beck

Seria Frații St. James

Colecția Cărți Romantice februarie 2022

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 11.02.2022

  Cu treisprezece ani în urmă, Vivi LeBrun l-a cunoscut pe David St. James, de care s-a îndrăgostit din prima clipă. Dragostea ei a crescut de-a lungul anilor, ca urmare a apropiatei ei prietenii cu membrii familiei lui, care au salvat-o de la copilăria singuratică și plină de încercări. Pregătindu-se pentru o vacanță alături de frații St. James, la casa lor de pe insula Block, Vivi visează cu ochii deschiși la reîntâlnirea cu David, sperând ca acesta să o vadă, în sfârșit, ca pe sufletul lui pereche.

  După moartea mamei sale, David s-a îndepărtat de frații lui, hotărât să îi ferească de un devastator secret de familie, care îl macină și care l-a făcut să rupă legătura cu tatăl lor. Acum, reîntors acasă după o perioadă în care a lucrat în Hong Kong, și-a adus cu el și iubita ‒ una care așteaptă un angajament serios din partea lui. Ultimul lucru de care mai are nevoie David printre toate provocările cărora trebuie să le facă față este atracția lui intensă și neașteptată față de Vivi.

  Tensiunea capătă proporții, iar atitudinea lui David declanșează o serie de evenimente care l-ar putea face să piardă dragostea pe care a luat-o întotdeauna ca pe un bun dat și pe Vivi, cea care îl cunoaște cu adevărat și care i-a fost alături ca nimeni altcineva.

Veți citi întreaga poveste în romanul A MERITAT AȘTEPTAREA de Jamie Beck, o nou autoare și primul volum al seriei „Frații St. James“.
De vineri, la chioșcurile din toată țara.

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Colecția Cărți Romantice octombrie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#cartiromantice #lira #romanededragoste #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.