30.07.2014 „Isabela de Castilia. Legamantul iubirii” de C.W. Gortner-Colectia “Iubiri si destine”

30.07.2014 „Isabela de Castilia. Legamantul iubirii” de C.W. Gortner-Colectia “Iubiri si destine”

by -
3

ISABELLA DE CASTILIAMiercuri, 30.07.2014, apare cartea „Isabela de Castilia. Legamantul iubirii” de C.W. Gortner. Aceasta face parte Colectia “Iubiri si destinesi poate fi gasita la punctele de vanzare a presei, doar impreuna cu ziarul Libertatea.  

Pret ziar + carte =14,99 lei

Scurta descriere:

„Isabela de Castilia – regina care a facut posibila unificarea Spaniei, alaturi de sotul ei, Ferdinand de Aragon; regina care a pus bazele Inchizitiei conduse de Torquemada, expulzand zeci de mii de evrei si musulmani; regina care a purtat un lung razboi pentru a-i alunga pe mauri din Granada; regina care a avut incredere in viziunea lui Columb si i-a finantat expeditia in cautarea unui nou drum spre Indii. Cine a fost cu adevarat aceasta femeie atat de puternica incat a schimbat destinul unei natiuni? De la maretele palate din Segovia la campurile de lupta din Granada si gradinile pline de intrigi politice din Sevilia, C.W. Gortner ne poarta intr-o epoca fascinanta, lasandu-ne sa descoperim pas cu pas framantarile politice, dar si pe cele din sufletul unei femei uimitor de complexe – Isabela de Castilia.”

Sursa Carti Romantice

3 COMMENTS

  1. Yasmy, pe cea cu Nefertiti , dar nu am terminat-o încă. Ce pot spune este ca deși respecta istoria, iti prezintă si partea mai romantica a vieții ei…. Cum s-ar zice: istoria din spatele istoriei

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.