Al doilea pas: Seducţia de Mary Balogh-Colectia „Carti Romantice”

Titlul original: The Comes Seduction
Seria Huxtable Quintet: 1. Prima dată: Casatoria (First Comes Marriage -2009), 2.Al doilea pas: Seducţia (The Comes Seduction-2009), 3.Al Last Comes Love (2009), 4. Sedducing an Angel (2009), 5.A Secret Affair (2010
Cotaţie Goodreads: 3.87

Gen: historical romance

DETALII CARTE

Jasper Finlay, baron Monford, un tânăr de 25 de ani, admirat de prietenii lui de sex masculin şi adorat de femei, este extrem de plictisit. Pentru acest bărbat viaţa pare goală şi tristă, fără prea multe provocări. Din această cauză era mereu în căutare de ceva care să-l scoată din plictisul lui. Momentul se iveşte, în seara în care împlineşte 25 de ani, beat fiind, acceptă un pariu din partea prietenilor lui.
Pariul: să seducă o tânăra vrituoasă în termen de două săptămâni. Femeia aleasă este Katherine Huxtable cea mai tânără dintre surorile contelui de Merton.
Pentru Jasper, un astfel de pariu este floare la ureche, uşor de câştigat. Începe să îşi vâneze prada!
O admiră la început de la distanţă, şi după o scurtă perioadă de tatonare aranjează să o întâlnescă la o petrecere. Reuşeşte să o atragă pe o alee pustie şi îşi începe asaltul seducător, făcând pe Don Juanul plin de pasiune. Un cuceritor plin de farmec care ar fi îngenunchiat şi o sfântă. Dar realizează că, de această dată provocarea este cu mult mai dificilă decât se aşteptase.Ea nu doreşte aventuri scandaloase. El este suficient de înfierbântat să încalce reguli. Şi totuşi are onoare. Pierde pariul!Umilit şi mâhnit se retrage la ţară să îşi lingă rănile, dar mai ales să îşi repare orgoliul rănit.
Vreme de trei ani, cei doi sunt pe drumuri diferite, dar nu au uitat ceea ce s-a întâmplat în acea seară.
Soarta face să se întâlnescă şi nebunia se intensifică. Jasper propune un nou pariu.
De această dată pariul ar fi : Jasper -să o facă pe Katherine să aibă o relaţie amoroasă cu el. Katherine-să încerce să-l facă să se îndrăgostească de ea. Se pare că Jasper a rămas acelaşi, şi totuşi … să nu se fi schimbat deloc?
Katherine şi-a luat măsuri cum să pareze astfel de propuneri în cei trei ani. Şi totuşi inima ei ce spune?

Cine va câştiga pariul, şi cum vor decurge lucrurile, vom afla în cartea : „Al doilea pas: Seducţia” de Mary Balogh, ce apare în Colecţia „Cărţi Romantice”-Libertatea în data de 01.05.2015.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libriselefant 

Autor: Iasmy

7 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.