01.05.2015 Al doilea pas: Seductia de Mary Balogh-Colectia “Carti Romantice”

01.05.2015 Al doilea pas: Seductia de Mary Balogh-Colectia “Carti Romantice”

Al doilea pas SeductiaVineri, 01.05.2015 apare carte Al doilea pas: Seducţia de Mary Balogh, volumul al doilea al seriei Huxtable, după Primul pas: Căsătoria, publicat în luna martie. Aceasată carte face parte din Colecţia “Cărţi Romantice” şi poate fi găsită la chioşcurile de vânzare presă doar împreună cu revista “Libertatea pentru femei“

Preţ revistă + carte 9,99 lei
Preţ revistă fără carte 1,5 lei

Scurtă descriere:

„După o noapte de chef ocazionată de împlinirea vârstei de douăzeci și cinci de ani, Jasper Finely, baronul de Montford, îşi pune în joc reputaţia de bărbat fatal al Londrei pentru o femeie. Pariul făcut cu prietenii lui este să o seducă pe superba şi inocenta Katherine Huxtable în maximum două săptămâni. Dar în ultima clipă, Jasper descoperă că lucrurile nu decurg conform planului, așa că hotărăște să pună un pariu cu sine însuși – unul pe care își dorește cu ardoare să-l câștige.
Pentru Katherine, care deja se simte foarte atrasă de el, provocarea lui Jasper e greu de refuzat: el, cel mai irezistibil crai al Londrei, o să o convingă să se îndrăgostească. Însă când Jasper ridică brusc miza, Katherine ştie că ar trebui să refuze să continue acest joc periculos. Dar confruntată cu izbucnirea unui scandal şi cu riscul de a rămâne cu reputaţia pătată, ea acceptă, plină de îndoieli, să îi devină soţie. Abia acum, când pasiunea izbucnește nestăpânită, lecția de seducție poate începe cu adevărat. Iar de data aceasta premiul cel mare este chiar inima lor…”

Sursa Cărţi Romantice

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.