Anotimpul dragostei de Sarah Addison Allen

Anotimpul dragostei, de Sarah Addison Allen-Cărţi Romantice-prezentare

Povestea magică din GRĂDINA FERMECATĂ continuă cu noi aventuri captivante ale surorilor Waverley…

Vineri-16.02.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Claire Waverley a pus bazele unei noi afaceri de succes – Dropsurile Waverley. Deşi bomboanele ei de casă – cu trandafiri, pentru rememorarea vechilor iubiri, cu lavandă pentru găsirea fericirii, și cu lămâiță pentru a alina durerile în gât și pe cele sufletești – îi aduc mult succes, afacerea o privează de bucuriile vieţii de familie şi o fac să se îndoiască de propriile talente.

  La rândul ei, şi Sydney Waverley are senzaţia că îşi pierde echilibrul interior. Pe măsură ce fiica ei cea mare creşte, Sydney simte din ce în ce mai acut nevoia de a-i dărui soţului ei un fiu. Încercările eșuate îi cresc frustrarea și îi răpesc bucuria de a fi alături unei familii care o iubeşte necondiţionat.
Fiica lui Sydney, Bay, se îndrăgosteşte de băiatul lângă care ştie că îi este locul… numai dacă dragostea i-ar fi împărtășită!

  Apariția unui străin misterios tulbură însăși esența familiei lor și fiecare dintre ele trebuie să facă alegeri cu care nu s-a mai confruntat până atunci. Astfel, surorile Waverley trebuie să găsească o cale de a ține familia unită în anotimpul dragostei și al schimbării ca să își recupereze liniștea de altădată.

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.