Două personaje care îşi doresc schimbări în viaţă lor. Două figuri puternice venite din lumea rechinilor afacerişti care îşi caută liniştea.

Ape adanci de Amanda Quick

Ape adânci de Amanda Quick (Jayne Ann Krentz)

Titlul original: Deep Waters
Cotaţie Goodreads: 3.84

Cărţi scrise Amanda Quick

DETALII CARTE

Carity Truitt, îşi dă seama în ajunul logodnei, că nu poate merge mai departe. Nu o interesează dacă logodnicul ei, Brett Loftus nu va mai finaliza fuziunea dintre lanţul de magazine moştenit de la părinţi ei şi compania lui. Are un atac de panică când se gândeşte că ar putea înstrăina moştenirea, vrea ca aceasta să rămână în familie, fraţilor ei. Dar, mai realizeză şi că se simte sufocată într-o viaţă în care primează mai mult afacerile decât inimile. Vrea o dragoste adevărată şi este dispusă să aştepte.

Se hotărăşte să lase totul în urmă şi să se odihnească o vreme, să îşi gasească liniştea sufletească. Se stabileşte într-o comunitate izolată-Whispering Waters Cove. Aici, îşi deschide o mică librărie, şi având în vedere că este o femeie venită din lumea afacerilor puternice, îşi oferă ajutorul ca acea mică comunitate să prospere în afaceri. Este mulţumită, liniştită şi viaţa ei pare plină de tihnă, asta până când … Nu se aştepta ca viaţa ei să fie tulburată de Elias Winter, un bărbat chipeş, cu ochii gri, cu un trecut incert şi misterios.
Elias Winter, un singuratic, consultant în afaceri cu Extremul Orient, vine în micuţa comunitate urmărit de un trecut plin de răzbunare. Trăieşte cu dorinţa de a-l distruge pe omul răspunzător pentru moartea părinţiilor săi. Atunci când a fost pe puncul de-aşi atinge scopul, a realizat că nu poate merge mai departe. Vrea o schimbare în viaţă lui, vrea linişte. Aşa că, se refugiază în Whispering Waters Cove, acolo unde moştenise un magazin.
Două personaje care îşi doresc schimbări în viaţă lor. Două figuri puternice venite din lumea rechinilor afacerişti care îşi caută liniştea.
Soarta îi aduce împreună, şi deşi sunt două caractere puternice cu părerei diferite, sun atraşi unul de celălalt.

Elias este un maestru de arte marţiale şi novice în relaţiile sentimentale, Charity are o reticenţă din cauza respingerii foştilor iubiţi, dar dorinţa şi chimia este mai puternică decât toate celelalte gânduri.
Au ei divergenţe de opinie, se împung mai mereu, dar atunci când mica comunitate este zguduită de câteva crime şocante îşi dau seama că trebuie să îşi unească forţele şi să prindă un criminal. În primul rând pentru că vieţile lor pot fi în pericol, şi în al doilea rând realizează că în spatele liniştii somnorosului orăşel se ascund secrete trădătoare şi ape adânci.
Vor reuşi cei doi să treacă peste propriile angoase şi să găsească dragostea adevărată? Ce secrete vor descoperi? Cine este criminalul sau poate criminalii?

Cartea „Ape adânci” de Amanda Quick, apare în colecţia „Cărţi Romantice”-Libertatea pentru femei în data de 19.06.2015.

Colecţia Cărţi Romantice

Recenzii cărţi Amanda Quick

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

8 COMMENTS

  1. Datorita tie am descoperit acum cativa ani autoarea Amanda Quick care nu ma dezamagit niciodata. Multumesc Iasmy.

  2. Amanda quick e o scriitoare preferata care ocupa locul 2 in topul scriitoarelor preferate prima fiind nora roberts,dar rezumatul cartii nu numai m-a facut sa o iau dar v-a fi citită in curând…
    Multumesc yasmy ptr recenzie
    Recenzia ta e de 10 locco_smiley_10 locco_smiley_10 locco_smiley_10 locco_smiley_10

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.