Harta inimii de Susan Wiggs

prezentare carte

Titlul original: Map of the Heart

Editura Miron

Gen: Romance, Fiction, Historical Fiction

 Dragoste și familie. Război și secrete. Trădare și salvare.

  Despre Harta inimii> Susan Wiggs revine cu o poveste emoționantă, în care redă atmosfera ce traversează timpul și oceanele, de pe țărmul Delaware și pînă în teatrele de război din Franța, în timpul celui de-al doilea război mondial.

   Camille Adams rămîne văduvă în urma unei tragedii, dar s-a împăcat cu trecutul și a făcut eforturi să-și continue viața alături de fiica ei, Julie, o adolescentă complexată, în comunitatea liniștită a unui orășel de pe litoral.

   Apoi, sosirea unui pachet misterios deschide ușa secretelor de familie din trecut.

  După ce descoperă o poveste ascunsă, Camille nici nu bănuiește că va porni într-o aventură care o va transforma complet.

  Camille, Julie și tatăl Camillei se întorc în orășelul din Franța, unde el și-a petrecut tinerețea. Aici amintiri neașteptate îi conduc înapoi, în zilele întunecate ale celui de-al doilea război mondial. Henry își descoperă adevăratele rădăcini, iar Camille se cufundă în tradiția franceză.

   În peisajul splendid din Provence află momente surprinzătoare din trecutul familiei și Provence le va furniza răspunsurile pe care le căutau. Camillei îi va oferi  a doua șansă. În călătoria aceasta ea va descoperi inima unui bărbat misterios, Finn, fost ofițer de marină, în prezent profesor la universitatea franceză, care reușește să reaprindă în ea o scînteie pe care o credea înăbușită.

  Sursa Editura Miron

“Excepțional, un roman tensional și plin de strălucire…” New York Times

There were few forces greater than the power of a fourteen-year-old’s determination when she wanted something. A teenager would stop at nothing in order to get her way.

 

On his very worst day, each one of these men managed to summon his very best. Each one embodied the essence of courage. It is not the state of being unafraid, but the rare ability to confront fear.” 

Harta inimii - Susan Wiggs - Editura Miron

 

Verifică disponibilitatea cărţii Harta inimii de Susan Wiggs în librăriile online: libriselefant şi cărtureşti

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.