Prețul pasiunii de Sandra Brown

Prețul pasiunii, de Sandra Brown – Colecția Cărți Romantice

Prețul pasiunii de Sandra Brown

Colecția Cărți romantice septembrie 2020

Editura Lira/Litera

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 25.09.2020

  Nimeni nu știe de ce Lara Mallory a decis să-și deschidă un cabinet medical tocmai în Eden Pass, un orășel uitat de lume din Texas, aflat sub controlul aproape absolut al Companiei de Petrol și Gaze Tackett. Însă toată lumea își amintește de rolul pe care ea l-a jucat în scandalul extrem de mediatizat care a condus la căderea senatorului Clark Tackett.

  Iar acum, proprietara companiei și totodată mama fostului senator are de gând să-și folosească banii și puterea să o alunge pe Lara din oraș… mai ales după ce Lara îl cunoaște pe Key, moștenitorul tânăr, rebel și extrem de chipeș al imperiului Tackett.

  Întâlnirea lor plină de scântei reprezintă debutul unei relații tumultuoase, iar doctorița hotărâtă și pilotul îndrăzneț și nesăbuit se trezesc aruncați într-o aventură periculoasă.

  Dezvăluirea unui secret cu numeroase implicații din trecut poate distruge imperiul Tackett – și pe oricine îndrăznește să îi amenințe supremația. Dar pentru Lara descoperirea adevărului din spatele unei adevărate conspirații la nivel înalt este mai importantă decât orice – iar speranța ei este să nu îl piardă astfel și pe bărbatul de care s-a îndrăgostit fără să vrea…

  Veți citi întreaga poveste în romanul PREȚUL PASIUNII de Sandra Brown, vineri la toate punctele de difuzare a presei!

Colecția Cărți Romantice octombrie 2020

Colecția Cărți romantice septembrie 2020

Colecția Cărți Romantice august 2020

Colecția Cărți roamantice iulie 2020

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Cărţi Romantice

#literaturapetocuri #cartiromantice #romance 

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.