Aripi de brumă de Sylvia Day

Aripi de brumă, de Sylvia Day – Editura Litera – în curând

Aripi de brumă

Sylvia Day

Editura Litera

Colecţia Blue Moon

  Plină de emoție și trăire, „Aripi de brumă” marchează revenirea de succes a senzației globale Sylvia Day, autoarea seriei „Crossfire” de bestselleruri internaționale cu vânzări de milioane de exemplare.

   Nu mi-aș fi putut imagina mai demult că o să ajung aici. Dar acum mă simt bine. Ador casa în care locuiesc și pe care am renovat-o, îmi place să-mi petrec timpul printre prieteni dragi și am o slujbă care îmi aduce împlinire. Reușesc să-mi accept trecutul și să pun cărămizile unei noi vieți.
Și-apoi se mută Garrett Frost chiar lângă mine.

  E încăpățânat și obraznic, o adevărată forță a naturii care îmi dă peste cap ordinea de zi cu zi. Recunosc fantomele care îl bântuie, tortura care îl determină să meargă înainte. Prezența lui Garrett ar fi oricum riscantă, dar când e rănit, este și mai periculos. Mi-e teamă că sunt prea fragilă pentru furtuna care îi răvășește sufletul, prea delicată ca să suport durerea care îl învăluie. Dar el e prea hotărât, iar tentația mult prea mare.

Uneori, speranța zboară chiar și cu aripile acoperite de brumă.

Editura Litera

Noutăţi editoriale

   Seria CROSSFIRE – scene pasionale, momente încărcate de tensiune, gânduri lascive, conversații  fără perdea și personaje bântuite de demoni interiori. Cărțile autoarei Sylvia Day abordează subiecte care pot fi savurate cu ușurință de către cititori, în care seducția, pasiunea și dragostea mistuitoare sunt punctele esenţiale. Seria Crossfire a avut succes la public și a fost publicată în  peste 42 de ţări. 

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.