Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022 – Lira/Litera

Romanele care vor fi publicate în Colecţia Cărţi Romantice în luna ianuarie 2022.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei, fără revistă.

1. UNSPREZECE SCANDALURI DE EVITAT de Sarah MacLean – 07.01.2022

Ultimul volum al trilogiei „Numerele iubirii“.
  Italianca Juliana Fiori spune direct ceea ce crede și poate lovi cu pumnul, ceea ce o face subiectul favorit de bârfe. Scandalul este ultimul lucru pe care și-l doreste Simon Pearson, dar când o găsește pe Juliana noaptea ascunsă în trasura lui, își promite să-i dea o lecție. Va putea dragostea să iasă învingătoare din această dispută între strictețe și libertate, datorie și sentimente?

2. ȘOAPTE DE DRAGOSTE de Robyn Carr – 14.01.2022

Volumul al treilea al seriei „Virgin River“.
   Mike Valenzuela, ofițer în rezervă al Marinei americane a divorțat de două ori, dar tânjește în secret după o femeie de care să fie legat pentru toată viața. Brie Sheridan abia a scăpat din mâinile unui criminal nebun. Mike îi va arăta că merită să aibă încredere în el. Pasionat și blând, el îi va dărui iubire și, odată cu ea, un nou început.

3. PĂCATE NEROSTITE de Sandra Brown – 21.01.2022

  Carl Herbold este un psihopat care tocmai a evadat din penitenciarul unde ispășește o închisoare pe viață. Vrând să se răzbune, se întoarce în Texas, la ferma unde trăiește Anna Corbett, văduvă de curând și surdă din naștere, împreună cu fiul ei. Jack Sawyer a venit să se angajeze la ferma Annei, sperând să-i protejeze pe femeia nevinovată și pe fiul ei de furia lui Herbold. Are nevoie de o a doua șansă în viață și de atingerea vindecătoare a iubirii.

4. DRUMUL SPRE IUBIREA UNEI LADY de Caroline Linden – 28.01.2022

  Ducele și Ducesa de Wessex au plecat cu treburi, iar Viola Cavendish trebuie să organizeze o petrecere pentru câteva tinere domnișoare. Acum primește vizita neașteptată a lui Wesley Morane, lordul Winterton și a nepotului său rebel, iar o ninsoare abundentă îi lasă pe toți blocați în castelul Kingstag. Dar Wesley și-ar dori să deblocheze doar drumul spre inima Violei…

Colecția Cărți Romantice septembrie 2021

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Sursa Cărți Romantice

foto credit usplash.com

Colecția Cărți Romantice ianuarie 2022

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.