Fluturi volumul 3 | Irina Binder | Editura For You

Fluturi 

– volumul 3 –

 prezentare  carte –

Editura: For You
Nr. pagini: 284

     Cartea Fluturi de Irina Binder a apărut la Editura For You

    Fragment recenzie Fluturi:  „Povestea cărţii Fluturi nu a fost pentru mine o fantezie, ci o realitate care m-a zdruncinat lexem cu lexem. A fost ca şi cum aş fi păşit în adevărata lume, în realitatea care acaparează şi nu ne lasă pradă viselor de care suntem atât de legaţi. Persoana care a realizat toate acestea este Irina Binder.”

    Recenzia completă poate fi citită pe literaturapetocuri.ro!

Fragment din cartea Fluturi volumul 3, de Irina Binder:

Oamenii nu ne aparţin. Asta aveam eu să învăţ în urma experienţelor trăite în ultimii ani. Că nu ne aparţin nici măcar oamenii pe care îi iubim cel mai mult, cei cărora ne dăruim în totalitate, cei cărora simţim că le aparţinem pe vecie. Nu ne aparţin nici părinţii, nici copiii, nici prietenii. Nimeni.

Cu toate că uneori ne promit că ne vor însoţi până la capătul drumului nostru, oamenii au dreptul să ne abandoneze oriunde pe parcursul lui. Ei ne pot părăsi fără niciun motiv şi pot alege alte drumuri, alături de alţi oameni. Sau pot muri. Pe neaşteptate. Uneori foarte tineri, uneori chiar şi copii.

  Putem fi abandonaţi şi părăsiţi fără niciun preaviz. Vor încerca să ni se smulgă din suflete cu o brutalitate greu de înțeles și de suportat. Uneori vor reuși, alteori ne vom încăpățâna să-i păstram în sufletele noastre, fiindcă suntem dependenți de ei și fiindcă nu știm să trăim fără ei.”

   Volumele seriei Fluturi scrise de Irina Binder sunt de multă vreme în vârful topului celor mai citite cărți din România, o performanță de invidiat pentru mulți scriitori. Cea mai bine vândută carte în 2013 și 2014, reprezintă în continuare un motiv de suspans pentru cititorii care aşteaptă nerăbdători următorul volum.

   La baza romanului stă experiența de viață a scriitoarei, transformată într-o frumoasă poveste de dragoste pe care aceasta o împărtașeste cu cititorii săi. 

 

Librex.ro

Fluturi | Facebook

Fluturi | Goodreads

Irina Binder | Instagram

5 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.