De aici până la tine de Jamie McGuire

De aici până la tine, de Jamie McGuire – Editura Trei – prezentare

De aici până la tine

Titlul original: From Here to You

Traducere de: Cornelia Marinescu

Jamie McGuire

Editura Trei

Număr pagini: 496

Anul apariţiei: 2020

Primul volum din seria Crash and Burn

  De aici până la tine de Jamie McGuire romance.

  „O poveste înduioșătoare, plină de tandrețe, adevăruri crude și romantism, despre o femeie care ia totul de la capăt și un bărbat hotărât să o protejeze cu orice preț.” – Lauren Blakely, autoarea bestsellerurilor New York Times Inelul cu diamant și Mister O

  În ziua nunții sale, Darby Dixon descoperă că este însărcinată, iar primul gând este că mariajul va fi cea mai proastă decizie din viața ei.
Așa că, aproape fără niciun ban în buzunar, dar cu o tonă de curaj, fuge din oraș, gata să-și schimbe numele și să înceapă o nouă viață.
Fost pușcaș marin, Scott „Trex” Trexler a luptat în cele mai primejdioase locuri de pe pământ. Dar noua slujbă la un serviciu secret de securitate îi oferă șansa de a se întoarce în singurul loc care îi redă liniștea: Colorado Springs.
Când Trex se cazează la hotelul unde lucrează Darby, ea își dă seama că bărbatul e periculos. Și nu mai vrea să fie cu cineva în care nu poate avea încredere deplină – iar Trex cu siguranță ascunde o mulțime de secrete.
Cu fostul iubit pe urmele sale, Darby e la un pas să afle că ceea ce nu cunoști te poate răni profund.

De la autoarea bestsellerurilor Fericirea mea ești tu și Fericirea începe azi

  „Emoții autentice, mesaj social puternic și personaje excepționale – toate ingredientele unui romance modern impresionant, cu trimiteri inspiraționale subtile.” – Library Journal

  „Jamie McGuire scrie fără nicio opreliște. Captivant și extrem de convingător.” – USAToday

  „O lectură fabuloasă. Perfectă pentru cei care vor o poveste de dragoste presărată cu suspans!” – The Genre Minx

  Jamie McGuire a urmat Northern Oklahoma College, University of Central Oklahoma și Autry Technology Center, pe care l-a absolvit cu o diplomă în radiologie. Este autoarea trilogiei Providence și a seriilor de mare succes Beautiful și Frații Maddox.
De aceeași autoare, la Editura Trei, au apărut: Toate luminițele, Iubirea doare, Șoapte de iubire, Fericirea mea ești tu, Fericirea începe azi, precum și primele două volume din seria Frații Maddox: Dulcea uitare și Dulcea eliberare.

Editura Trei

   “Fericirea mea ești tu “este un roman de dragoste a carei poveste este spusă din perspectiva studentului Travis „Mad Dog” Maddox, posesorul mai multor vicii – femei, bautură, fumat, bătai, jocuri de noroc, violent din fire, a carei viață se schimbă din momentul în care ajunge să o cunoască pe Abby Abernathy (Pigeon), cea mai bună prietenă a lui Mare/America, iubita vărului său, Shepley. Din primul moment această fată îl intrigă prin comportarea distantă, care parcă ascunde ceva anume. Deși o place foarte mult, se trezește implicat într-o prietenie platonică cu aceasta.

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: , cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Noutăți editoriale

#noutatieditoriale #EdituraTrei #JamieMcGuire #literaturapetocuri

1 COMMENT

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.