Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody, nominalizat la Globurile de Aur 2019 – Albumul Queen în 3D include un capitol special despre film

    Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association), organizatoarea cele de-a 76-a ediţie a galei Globurilor de Aur, a anunțat lista nominalizărilor. Bohemian Rhapsody se află pe lista nominalizărilor la categoria cel mai bun film dramă, iar Rami Malek, în rolul lui Freddie Mercury, este nominalizat pentru cel mai bun actor într-un rol principal. Bohemian Rhapsody a fost lansat în noiembrie în România aproape concomitent cu publicarea la Editura RAO a albumului Queen în 3D, realizat de Brian May.

   Acesta dedică un capitol special realizării acestui film, proiect început în urmă cu aproape 10 ani. Queen în 3D conține mărturii, peste 360 de fotografii pe care Brian May le-a realizat cu ajutorul camerei sale stereoscopice de-a lungul mai multor decenii, o pereche de ochelari speciali și instrucțiuni pentru folosirea acestora.

   Cartea include imagini din toate perioadele trupei Queen, de la Freddie Mercury și până la solistul american Adam Lambert. „Sper că această carte va transmite o parte din sentimentele benefice pe care le-am simţit noi înşine în perioada în care s-au întâmplat atâtea lucruri importante. Aţi văzut cu toţii grupul Queen din afară. Acum, bucuraţi-vă de el din interior, în 3D.” „Albumul conține de altfel o mare parte din istoria Queen, mare parte din povestea mea, și sper că vă veți bucura de acest abum așa cum numai voi, românii, știți să o faceți. Dumnezeu să vă binecuvânteze și sper să vă revăd curând”, spune Brian May în materialul filmat pentru ediția din România a albumului.

Testimonialul poate fi urmărit aici 

   Albumul a apărut la puțin timp după lansarea filmului Bohemian Rhapsody, plasat pe primul loc în preferințele publicului și difuzat în România prin Odeon Cineplex.  Aici,  trailerul filmului.

Lifestyle

Bohemian Rhapsody – nominalizat la Globurile de Aur 2019 – Queen în 3D

4 COMMENTS

  1. Cred ca oricine a fost impresionat de film isi doreste cartea! Superb film, l-am vazut de 2 ori in cinema si l-as revedea oricand!

  2. Siti deja ce inseamna Queen pentru mine. Si cat de vribrant mi s-a parut filmul. Rami m-a impresionat profund, motiv pentru ca ma bucur nespus de mult ca a fost nominalizat.
    Cartea… sper sa mi se implineasca dorinta ca intr-o zi sa intru in posesia ei!!!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.