Colecția Cărți Romantice noiembrie 2021 - Lira/Litera
Literaturapetocuri.ro Colecţia Cărţi Romantice august 2019

Colecţia Cărţi Romantice august 2019

     Colecţia Cărţi Romantice august 2019 romance, dragoste.

Cărţile colecţiei Cărţi Romantice apar în fiecare vineri, la punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru femei.

1. Inocența pierdută de Elizabeth Hoyt – 2.08.2019

Cartea a apărut şi în colecţia Iubiri de poveste.

   Când diavolul întâlnește un înger, acesta îl poate duce în rai… sau în iad. Crescută la țară, Lucy Craddock-Hayes este foarte mulțumită de viața liniștită pe care o duce. Însă ziua în care, din întâmplare, dă peste trupul unui bărbat inconștient – un bărbat inconștient și complet dezbrăcat – va schimba pentru totdeauna acest lucru. Aproape ucis în bătaie de dușmanii săi, vicontele Simon Iddesleigh nu se poate gândi decât la răzbunare. Dar în perioada în care Lucy are grijă de el, Simon nu doar că își recapătă încet, încet sănătatea, dar ajunge să fie fascinat de onestitatea tinerei – și, în același timp, să fie cuprins de o dorință care amenință să-i mistuie pe amândoi.

2. Nestemate din soare de Nora Roberts – 9.08.2019

Cartea a mai apărut şi cu titlul Diamantele vin din cer – Editura Miron

   Hotărâtă să-și reevalueze viața, Jude Murray pleacă din America și se refugiază la Faerie Hill Cottage, unde începe să studieze folclorul irlandez, descoperind o speranță pentru viitor în magia trecutului. Revenind acasă, în Irlanda, după ani de călatorii, Aidan Gallagher posedă o capacitate neobișnuită de a înțelege tulburătoarele mituri ale țării sale. În Jude, vede o femeie care îi poate alina sufletul și înfierbânta sângele. Începe să împartă cu ea legendele acelei țări, creând, în același timp, propria lor poveste pasională.

3. Umbre de ieri de Sandra Brown – 16.08.2019

Cartea a apărut şi cu titlul de Umbre din trecut – Editura Miron.

   Leigh Bransom își pierduse soțul într-un accident teribil cu 8 luni în urmă, iar acum era pe cale să își piardă și copilul… singură pe o autostradă din Texas, la pun pas să aducă pe lume primul ei bebeluș. Dar soarta a făcut să îi iasă în cale un bărbat cu spirit întreprinzător și să o ajute în cele mai cumplite și frumoase momente din viața ei. Fetița ei vine pe lume într-o camionetă, iar Leigh găsește o nouă dragoste în care nu îndrăznește să creadă…

4. Singură până sâmbătă de Catherine Bybee – 23.08.2019

1. Wife by Wednesday (2011) – Contract de căsătorie
2. Married by Monday (2012)- Măritată până luni
3. Fiance by Friday (2013) – Logodită până vineri
4. Single by Saturday (2014)
5. Taken by Tuesday (2014)
6. Seduced by Sunday (2015)
7. Treasured by Thursday (2015)

  Căsnicia ei falsă avea parfum de aventură și chiar începuse să îi placă… până când s-a îndrăgostit de cumnatul ei. Karen Jones se căsătorește cu o vedetă de la Hollywood, dar trebuie să joace ea cel mai greu rol din viața ei, acela de soție fericită. Are de așteptat un an, apoi va aranja divorțul și va primi 5 milioane de dolari. Dar lucrurile o iau razna când trebuie să facă o vizită la rudele soțului ei.

5, Golful visurilor de Sherryl Woods – 30.08.2019

   Abby are două fetițe gemene pline de viață, o carieră frumoasă pe Wall Street, dar o căsnicie distrusă… caută un strop de liniște în orașul natal, pe malul oceanului, unde sora ei o cheamă disperată să o ajute să renoveze hanul familiei. Numai că, în orașul ei de suflet, nu se va ocupa doar de recuperarea hanului, ci și de o relație destrămată cu ani în urmă și care nu fusese niciodată încheiată.

Libertatea pentru femei 

Colecţia Cărţi Romantice iulie 2019

Colecţia Cărţi Romantice iunie 2019

Colecția Cărți Romantice – listă cărți ordonate alfabetic – 2013 – 2018 – autori şi serii

Verifică disponibilitatea Colecţie Cărţi Romantice în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

9 COMMENTS

  1. Mulțumim pt informațiile complete! Doar ultimile 2am sa le cumpăr.pacat ca sunt tot reeditări.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.