Când inima dictează de Johanna Lindsey-Colecţia Cărţi Romantice

Când inima dictează de Johanna Lindsey – Colecţia Cărţi Romantice

Când inima dictează de Johanna Lindsey – Colecţia Cărţi Romantice

Când inima dictează

When Passion Rules

Johanna Lindsey

Editura Lira/Litera

Colecţia Cărţi Romantice

Vineri-05.10.2018- la toate punctele de difuzare a presei alături de revista Libertatea pentru Femei.

   Forțată să fugă de pe continent de înaintarea armatelor lui Napoleon, orfana Alana Farmer și excentricul ei tutore își construiesc o nouă viață la Londra.
Acolo Alana se bucură de toate privilegiile unei tinere de viță nobilă, precum și de educația potrivită unei regine. Însă înaintea debutului în societate, Alana află secretul șocant al originii sale. Poate fi oare adevărat că este prințesa pierdută a regatului Lubinia?

  Nevoită să se întoarcă în țara natală, pentru a preveni izbucnirea unui război civil, Alana renunță la viața ei de până atunci pentru a se aventura într-o lume despre care știe foarte puține, într-o țară pe care o consideră primitivă, populată de barbari.

   Din nefericire, acolo povestea ei nu este atât de ușor de crezut, iar Christoph Becker, căpitanul gărzilor palatului, o arestează sub bănuiala că ar fi o impostoare sau o unealtă aflată în slujba celor care complotează împotriva regelui. Pe nesimțite și fără voia lor, Alana și Christoph se trezesc prinși în mrejele pasiunii, iar Christoph se folosește de orice mijloace pentru a afla adevărul – și de a o proteja pe femeia pentru care este în stare să sacrifice totul.

Alana s-ar fi putut retrage oricând. Căpitanul nu se grăbise să o ia în braţe, ci se mişcase încet. Părea genul de bărbat care savura totul. Un bărbat care cucerea cu senzualitate, puţin câte puţin. Din clipa în care îşi strecurase mâna în jurul gâtului ei, Alana nu se mai putuse gândi decât la ceea ce avea să urmeze.”

Părul lui mirosea a iarnă. Alana îi simţi parfumul când începu să o sărute pe gât. Atingerea lui îi trimise furnicături în josul braţelor. Simţea din nou aceeaşi plăcere ca înainte – poate chiar mai mult.

O privea cu atâta uimire şi fascinaţie, că nu mai era nevoie să adauge nimic. Şi Alana se simţea la fel, din clipa în care îi văzuse expresia şi ştiuse că el înţelesese cine era ea cu adevărat. Valul de sentimente care o cuprinse era imposibil de exprimat în cuvinte.”

Sursa Cărţi Romantice

   Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoare de romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplare vândute. Cărțile ei au fost traduse în mai mult de 12 limbi și figurează întotdeauna pe lista de bestselleruri din New York Times.

   Cea mai remarcabilă serie scrisă de autoare: Seria Malory-Anderson a cucerit multe inimi. Aventuri trăite pe mare sau pe uscat, personaje încăpățânate, clipe pasionale și situații amuzante ce dau savoare prin intensitatea cu care se  trăiesc. Fiecare cuplu ascunde câte o poveste în care pirații și lorzii sunt pe picior de egalitate. Două familii care se reunesc într-o serie memorabilă.

Seria Malory-Anderson de Johanna Lindsey-Aventuri trăite pe mare sau pe uscat

Verifică disponibilitatea cărţiilor apărute în Colecția Cărţi Romantice (Editura Lira/Litera) în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Cartea a mai apărut şi în Colecţia Iubiri de poveste cu acelaşi titlu: Când inima dictează de Johanna Lindsey-An apariţie: 2013, Număr pagini: 304

Recenzii cărţi Johanna Lindsey

 

4 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.