MarturisireaAstăzi a apărut cartea „Mărturisirea” de Victoria Alexander, volumul al șaptelea al seriei Effingtons. Face parte din Colecția „Iubiri de poveste”. Poate fi găsită la chioșcurile de vânzare presă doar împreună cu ziarul Libertatea.

Preț  ziar + carte = 13,99 lei.

Scurtă descriere:

„Gemene identice, raţionala Delia și frivola Cassandra Effington au reprezentat senzaţia sezonului londonez atunci când și-au făcut debutul. Deși asemănarea lor fizică este izbitoare, nimeni nu se aștepta ca Delia să provoace un ade­vărat scandal. Încântătoarea Delia ia o decizie impulsivă – urmată de un adevărat dezastru – care o obligă să se retragă din societate. Până când, într-o seară, adusă la disperare de viaţa monotonă pe care este forţată să o ducă, participă la un bal dându-se drept sora ei și se trezește valsând în braţele misteriosului și fermecătorului viconte St. Stephens.
Delia este convinsă că nu l-a mai întâlnit niciodată pe acest bărbat care îi trezește o pasiune răvășitoare – însă, cumva, el îi pare foarte familiar. Ceea ce Delia nu știe este că vicontele, un agent al Coroanei, se află de ceva vreme în casa ei, deghizat în majordom, pentru a o proteja de pericolul de moarte care planează asupra ei.
Ce se va întâmpla când Delia va descoperi adevărul despre bărbatul pe care a ajuns să îl iubească? Și cum îi va putea mărturisi cine este ea cu adevărat?”

Citate din romanul Mărturisirea de Victoria Alexander

Undeva în depărtare sau poate doar în mintea ei, auzi sunetul unui râset amuzat. Râsul lui Charles. Nu soţul rece şi distant în
care se transformase, ci donjuanul care o fermecase în saloane discrete şi o vrăjise la întâlniri secrete, şi îi dezvăluise atâtea secrete chiar în această încăpere, punând stăpânire dacă nu pe inima ei, măcar pe dorinţele ei. Şi o cuprinse un foarte bizar sentiment că el o aprobă. Că, în ciuda atitudinii lui de la sfârşit, ar dori ca ea să-şi vadă de viaţă mai departe.”

„– Atunci, domnul meu, acesta va fi primul nostru sărut, spuse ridicând braţele şi punându-le pe după gâtul lui. Buzele ei le întâlniră pe ale lui.
El ezită mai puţin de o fracţiune de secundă, apoi o cuprinse cu braţele şi o trase spre el. Buzele lui erau ferme şi calde, şi aveau un gust delicios de şampanie sau poate de stele. În ciuda naturii îndrăzneţe a acţiunilor ei şi a dorinţei lui evidente, atingerea dintre ei era uşoară, ezitantă, precaută. Ultima oară când fusese sărutată, lucrurile duseseră la pasiune şi scandal. Acum nu era sigură unde se va ajunge. Buzele lui le apăsară mai puternic pe ale ei, iar ea îşi dădu seama că nu-i pasă. O năpădiră dorinţa şi pasiunea, şi orice urmă de reţinere dispăru.”

„Tony nu crezuse niciodată în mod deosebit în miracole, în destin sau în magie şi nu se gândise niciodată la dragoste. Dar în această noapte, cu Delia în braţe, nu avea nici o îndoială că fuseseră împinşi unul către celălalt de ceva dincolo de orice explicaţie raţională. Erau împreună în urma unei serii de întâmplări unice şi oarecum incredibile care în realitate n-ar fi trebuit să aibă loc nicicum. Destinul, magia şi miracolele păreau la fel de puţin probabile ca şi dragostea, dar dragostea era ceva extrem de adevărat.”

Sursa Cărți Romantice

3 COMMENTS

  1. Am cumparat-o si eu ,dar sta inca necititta. Nu am reusit pana acum sa citesc nicio carte din serie.

  2. […] 1 The Wedding Bargain – Dragoste de probă 2 The Husband List – Cum să alegi soțul potrivit 3 The Marriage Lesson – Lecția de dragoste 4 The Price’s Bride – Mireasă pentru un prinț 5 Her Highness, My Wife – Înălțimea Sa, soția mea 6 Love With a Proper Husband – Îndrăgostită de soțul potrivit 7 The Lady in Question – Mărturisirea […]

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.