Carouri.ro, prietenul din umbră al picioarelor frumoase.

   Curentele în vestimentație vin și pleacă, ce e astăzi la modă, mâine e declarat demodat. Ne umplem viața cu haine, pe care le uităm apoi în dulapuri, ca pe niște iubiri efemere, rămase vii doar în poze. Nu uităm rochia de mireasă, salopeta din timpul perioadei în care bebe se afla în burtică, în rest…
   Totuși, dacă ar fi să facem un brainstorming pentru a afla care este articolul de vestimentație indispensabil în garderoba oricărei femei, mai mult ca sigur dresurile ar fi în top 3. De ce? Pentru că le purtăm cu orice ocazie, în orice anotimp. Apăruți pentru prima dată acum mai bine de 400 de ani, ca obiect de vestimentație utilizat împotriva frigului, în ultimii zeci de ani au cunoscut o dezvoltare extraordinară; acest tip de ciorapi sculptează piciorul, punând în valoare silueta oricărei femei. Multe atuuri, un articol – dresurile.
Carouri.ro, magazinul online de care m-am îndrăgostit, oferă o gamă largă de ciorapi, pentru toate gusturile și buzunarele. Dar să vedeți cum l-am cunoscut.
   Aveam 17 ani, câțiva prieteni buni, dar niciun iubit. Sincer, nici nu mă prea interesase subiectul băieți până când Alexandru, unul dintre cei cu care jucam baschet, mi-a spus: Dacă te-ai îngriji puțin, ai fi o bucățică…. . Am crezut că mor de rușine atunci! Acasă, după duș, am șters oglinda aburită și m-am privit pentru prima dată ca pe o fată. Părul meu ud stătea să explodeze în șuvițe roșcate și crețe, fața plină de pistrui, sânii mici și niște picioare lungi, într-o epocă în care băieților le plac fetele minione și cu sânii mari. Mă simțeam aproape transparentă, jumătate urâtă, jumătate banală, oricum, numai nu atrăgătoare. Trebuia să fac ceva!
  –Mamaaaaa! am strigat, speriindu-mă eu însămi de cât de strident îmi sunase vocea.
  –Ce strigi ca din gură de șarpe, ai căzut? veni răspunsul aproape în același timp cu ușa izbită de perete.
  –Mama, ce să fac să arăt și eu ca o fată?
  –Păi, îmbracă-te ca o fată!
   A fost picătura care a umplut paharul! Nici mama nu mă vedea ca pe o fată! Drept răzbunare, am dat iama prin cosmeticele ei și prin garderobă. M-am pensat pentru prima oară, operațiune care mi-a stors lacrimi amare, cum nici accidentările din teren nu o făceau, m-am îmbrăcat cu o rochiță albastră ce-mi venea bine, dar picioarele, oh!, picioarele cu genunchii juliți ce ieșeau în evidență ca două semafoare intermitente! Cum să ies așa din casă?!
   Pe moment, am renunțat la rochie, dar am căutat pe internet ciorapi, care să-mi camufleze într-un mod elegant catastrofele de pe picioare.
   Așa am ajuns pe carouri.ro. În acea zi, a fost pentru prima dată când am știut că și eu pot întoarce capete și că pot intimida prin alura feminină. Atunci am comandat două perechi de dresuri Marilyn, produse de lux de ultimă generație, șic și de foarte bun gust. Următoarea întâlnire cu prietenii s-a dovedit de colecție: exclamații de admirație, glume deochiate, dar și muțenia absolută a lui Alexandru. El nu reușea să își desprindă privirea de la picioarele mele care, în dresuri, păreau mai lungi decât înainte.
Uite-așa m-am ales cu prima întâlnire! După acea ieșire, un SMS de la Alexandru mă anunța că ar dori să ne vedem și singuri, fără ceilalți.
   Am împlinit 18 ani. Am primit în dar de la părinții mei, pe lângă o petrecere ce se anunța grozavă, o rochiță de prințesă, pe care, recunosc, mi-am ales-o singură. Veți râde, dar, dacă majoritatea fetelor își aleg ciorapii în funcție de rochiță, la mine a fost invers: alesesem deja dresuri egeo, negre, clasice. M-am îndrăgostit de acest brand. Calitatea superioară o simți din momentul în care le îmbraci; sunt comode, se mulează perfect pe abdomen, fără să se ruleze sau să alunece și nu stai cu grija firelor duse. În seara aceea am fost sclipitoare.
  Și dacă tot mă schimbasem într-o prințesă, mi-am zis să îndrăznesc mai mult, mai exact, să îmbin sportul (pe care îl iubesc atât de mult) cu feminitatea. Tot de pe carouri.ro am cumpărat șosete knittex, până la genunchi, pe care le-am asortat cu pantaloni scurți și jachetă până în talie. Șosetele sunt practice, subțiri, fără a fi fragile, le pot da jos rapid, dacă mă hotărăsc să cobor de pe tocuri pentru o partidă de baschet.
Aceasta este povestea schimbării mele, de la rățușcă la lebădă. Astăzi le am pe toate: baschet, un iubit, prieteni și carouri.ro (nu neapărat în ordinea asta).
Sursa foto: carouri,ro

6 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.