Seria Amanții Londrei de Lorraine Heath

Colecţia Iubiri de poveste

   Seria Amanţii Londrei – legături pasionale, situaţii incitante şi personaje care ne cuceresc cu temperamentul lor. O serie care abundă de emoţii, scene fierbinţi şi sărutări pasionale. Autoarea Lorraine Heath reuşeşte cu măiestrie să atragă atenţia şi să ne facă să ne dorim să devorăm fiecare volum, iar la final să ne bucurăm de încă o serie reuşită.

1.CUM SĂ-ȚI RECUCEREȘTI SOȚUL – Passions of a Wicked Earl (2010) – Colecţia Iubiri de poveste -Editura Alma/Litera

Cum să-ţi recucereşti soţul de Lorraine Heath

   În noaptea nunții, Morgan Lyons, conte de Westcliffe își găsește mireasa în brațele lui Stephen, mai tânărul lui frate. Orbit de furie, își exilează proaspăta soție la țară, iar el se stabilește în Londra, unde își caută alinarea în patul altor femei.

  Crescută de un tată autoritar și violent, Claire nu îndrăznește să refuze căsătoria și, imediat după aniversarea vârstei de 17 ani, devine soția lui Westcliffe. Înspăimântată de noaptea de nunții și amețită de șampanie, este de acord cu propunerea lui Stephen de a-i juca o farsă lui Westcliffe, dar fără să se gândească la urmări.

  Cuprinsă de regrete, Claire acceptă să plece, iar vreme de trei ani se ocupă singură de administrarea moșiei.
Într-o zi însă, din dorința de a-și ajuta sora să-și găsească un soț potrivit, se hotărăște să îi ceară ajutorul lui Westcliffe.

  Ajunsă în Londra, Claire își propune să intre în patul și în inima celui care îi este soț doar cu numele. Încă rănit de trădarea din noaptea nunții, Westcliffe este decis să-și ajute soția, apoi să o trimită din nou la moșie.
Dar voluptuoasa Claire nu este atât de ușor de refuzat… Seria Amanții Londrei 

2. AVENTURILE UNUI DON JUAN – Pleasures of a Notorious Gentleman (2010) – Colecţia Iubiri de poveste – Editura Alma/Litera

AVENTURILE UNUI DON JUAN de Lorraine Heath-Colectia Iubiri de poveste

  Stephen Lyons, al doilea fiu al contelui de Westcliffe, are reputația unui maestru în arta seducției, fiind considerat oaia neagră a familiei. Când escapadele lui amoroase încep să atragă scandal după scandal, se hotărăște să intre în armată, ca să-și spele păcatele.

    Pe câmpul de luptă dovedește un curaj deosebit și este promovat maior, dar totul se termină când este grav rănit. Întors acasă pentru recuperare, descoperă că nu își amintește ultimii doi ani din viață… și nici pe tânăra frumoasă cu un copil în brațe care pretinde că i-a fost iubită.

  Mercy Dawson riscă totul pentru a-l proteja pe fiul lui Stephen, de care s-a îndrăgostit nebunește în perioada în care a lucrat ca infirmieră pe câmpul de luptă, și pretinde că este mama copilului acestuia. Când Stephen Lyons o cere de soție, simțindu-se vinovat că i-a distrus reputația, deși nu își amintește nimic despre ea, Mercy acceptă, fiind hotărâtă să-l facă să o dorească doar pe ea și pe nimeni alta. 

   Dar Mercy trăiește cu teama că ceea ce a început ca o minciună nevinovată i-ar putea distruge visurile și dragostea ce s-a înfiripat între ei dacă Stephen va afla scandalosul adevăr…

„Voia ca el să o îmbrăţișeze, să o sărute. Își dorea îmbrăţișarea lui, apropierea de trupul său. Venise acolo fără gânduri de măritiș, nu se așteptase să se căsătorească, în ciuda cerinţelor tatălui ei, dar deodată simţi că își dorea să se întâmple asta cu o disperare care o ului. Își dorea pe cineva în viaţa ei mai mult decât prezenţa lui John. Îl dorea pe acest bărbat.”

„Degetele lui își găsiră calea spre părul ei, iar ea era fericită că îl desfăcuse mai devreme, îl eliberase.
Simţi cum degetele lui îi pieptănau părul, pe care și-l imagină mai lung, și-l dori mai lung. Pentru el, l-ar fi lăsat din nou să crească până la brâu, chiar mai lung.
Gura lui îi acoperi faţa cu o ploaie de săruturi ușoare, atât de multe încât și-ar fi dorit să le poată număra, deoarece bănuia că îi săruta fiecare pistrui. Dar cum îi vedea în întuneric? Poate că le memorase poziţia. Poate chiar făcuse asta.”

„Pasiunea ardea mai tare decât o flacără.
Îl adora pe bărbatul acela, voia să îi ofere totul. Inima ei, trupul și sufletul ei. Era lumina ei într-o lume întunecată. Fusese cavalerul ei. Războiul scosese la lumină ce era mai bun, dar și ce era mai rău dintr-un bărbat.”

3. O DATORIE DE ONOARE – Waking Up With the Duke (2011)- Colecţia Iubiri de poveste – Editura Alma/Litera

O datorie de onoare de Lorraine Heath-Colecţia Iubiri de poveste

   Cunoscut mai cu seamă pentru talentele de amant dorit de doamnele din înalta societate, Ransom Seymour, duce de Ainsley, are o datorie față de bunul său prieten, marchizul de Walfort.

   Dar plata cerută de acesta este de-a dreptul șocantă: să-i lase soția însărcinată pentru că, din păcate, el nu-și mai poate face datoria de soț. La început, Ransom nici nu vrea să audă, dar, simțindu-se vinovat pentru infirmitatea prietenului, acceptă să-l ajute.

   Jayne Seymour, marchiză de Walfort, este furioasă că soțul ei își dorește să o implice într-un aranjament atât de scandalos. Dar dorința de a deveni mamă este mai presus de jurământul de fidelitate și astfel acceptă să petreacă o lună alături de chipeșul duce de Ainsley. Însă pune anumite condiții: fără sărutări pasionale, fără să simtă plăcere.  Seria Amanții Londrei 

   Însă dragostea îi ia prin surprindere și Lady Jayne descoperă că faimosul crai o poate face să viseze din nou… iar Ransom realizează că a găsit femeia fără de care nu poate trăi. Acum că au cunoscut dragostea și pasiunea, vor mai putea reveni la viața de odinioară?

„Era genul de femeie căreia nu trebuia să i se refuze nimic din ceea ce își dorea inima ei. „Dacă ai fi a mea, ai avea tot ce ţi-ai dori.“ Acesta fusese al doilea gând care îi trecuse prin minte când o cunoscuse la dineul de logodnă organizat în cinstea ei și a lui Walfort. Iar primul lui gând fusese că și-ar fi dorit să o fi cunoscut înaintea lui Walfort, atât de sigur era că ar fi fost capabil să o farmece, iar ea să ajungă în braţele lui. Era cea mai frumoasă
femeie pe care o văzuse vreodată. Fiecare pas al ei emana graţie și calm. Când îi zâmbea unui bărbat, îl făcea să simtă că doar
el conta.”

„Își întemniţase propriile dorinţe așa cum corpul lui îl întemniţase pe el. Iar acum acele dorinţe protestau și doreau să evadeze. Dar ea nu voia să le permită.
O înspăimântau pentru că își dorea cu disperare să simtă din nou.
Plăcere, speranţă, posibilităţi, visuri, pasiune. Nu era corect. Nu era corect faţă de soţul ei, nu era corect faţă de ea.
Dar, preţ de câteva bătăi de inimă, nu se gândi la nimic, ci doar
la ispititoarea atingere a limbii lui, la bogăţia gustului de coniac.
Mirosul lui îi umplu nările. Căldura lui o împresură. Lacrimile îi arseră ochii. Era atât de simplu, dar atât de complex! Îi trezise senzaţii care mai bine ar fi rămas adormite.”

„Când o sărutase pe terasă, ea descoperise că el avea o cheie magică ce deschidea lacăte care mai bine rămâneau încuiate. Era motivul pentru care îi interzisese să o mai sărute vreodată. Era motivul pentru care stabilise regulile. Când gura lui se mulase după gura ei, când o gustase, o căutase și o cucerise, știuse că el nu era un bărbat care să accepte ca o femeie să rămână imună la farmecele lui.”

London’s Greatest Lovers-Lorraine Heath

Cărţi-Serii-Lorraine Heath

Colecţia Iubiri de poveste

Verifică disponibilitatea cărţilor apărute în Seria Amanții Londrei – Lorraine Heath în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Seria Amanții Londrei 

11 COMMENTS

  1. Chiar m-ai intrigat cu colectia asta 🙂 O sa o caut s-o iau – macar una, daca nu pe toate trei, ca mai am pe lista Ileana Vulpescu 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.