Inainte sa te cunosc de Jojo Moyes
 Cartea filmului Înainte să te cunosc acum la Editura Litera

Cea mai așteptată poveste de dragoste a anului,  Înainte să te cunosc, de Jojo Moyes, este disponibilă în România la Editura Litera!

Carte vândută în peste 6 milioane de exemplare, acum într-o ecranizare de excepție!

     Lou Clark știe o mulțime de lucruri. Știe câți pași sunt de la stația de autobuz până acasă. Știe că îi place să lucreze la ceainăria The Buttered Bun și că s-ar putea să nu fie îndrăgostită de iubitul ei, Patrick. Ceea ce Lou nu știe este că e pe cale să-și piardă locul de muncă și că viața ei rămâne normală doar pentru că e, în esență, previzibilă.

     Will Traynor știe că accidentul de motocicletă pe care l-a suferit l-a făcut să-și piardă dorința de a trăi. Știe că totul i se pare acum insignifiant și lipsit de bucurie și știe totodată și cum să pună capăt acestei stări de lucruri. Ceea ce Will nu știe este că Lou e pe cale să-și facă apariția în lumea lui într-o explozie de culoare. Și nici unul dintre ei nu știe că urmează să schimbe destinul celuilalt pentru totdeauna.

      Înainte să te cunosc e o poveste de dragoste pentru generația de azi, despre o iubire neașteptată între doi oameni care nu au nimic în comun. O carte romantică și imprevizibilă, care îi va provoca pe cititori să se întrebe ce e de făcut atunci când, de dragul celui pe care îl iubești, trebuie să-ți sacrifici propria fericire.

    „O narațiune ingenioasă, cu personaje încântătoare. O poveste dulce-amăruie despre dragoste și renunțare. O lectură extraordinară.” Daily Mail

    De același autor, Jojo Moyes, la Editura Litera, au mai apărut  Ultima scrisoare de dragoste și Jertfa iubirii.

    Cartea Înainte să te cunosc poate fi găsită în rețeaua Bookstop Litera, în toate librăriile din București și din țară, online pe www.litera.ro și pe www.elefant.ro.

    Filmul Înainte să te cunosc/ Me before you [trailer], inspirat de bestseller-ul lui Jojo Moyes, este distribuit în România de Forum Film.

10 COMMENTS

  1. Eu am trisat si am vazut filmul, dar parca ma asteptam la mai mult. Am fost emotionata si da, am stors cateva lacrimi, dar finalul m-a facut sa renunt la carte.
    Daca procedam invers cred ca era alt farmec, dar asa, viata este prea cruda si merita sa citesc carti pozitive 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.