Seducătorul din Manhattan de Joanna Shupe - Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Seducătorul din Manhattan de Joanna Shupe – Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Seducătorul din Manhattan

Joanna Shupe

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2021

Editura Alma/Litera

Seducătorul din Manhattan de Joanna Shupe love books.

Din 30.04.2021 – la toate punctele de difuzare a presei

Romanul SEDUCĂTORUL DIN MANHATTAN de Joanna Shupe, din 30 aprilie, la chioșcurile din toată țara!
  Orfan abandonat pe străzile dure ale New Yorkului, Jack Mulligan a supraviețuit prin forță, intuiție și ambiție. Acum este liderul tuturor, mai ceva ca un politician sau polițist. N-a ajuns până aici fiind slab de înger. Dar Justine Greene, fată bună din partea elegantă a orașului și întruchiparea ideii de mână de fier acoperită cu o mănușă de catifea, se va dovedi egala lui.
  Justine și-a dedicat viața găsirii soților care își bat joc de soțiile lor și luptei pentru condiții corecte de muncă. Atunci când misiunea ei o aduce față în față cu Jack, e șocată să descopere că bărbatul din spatele imperiului crimei este mult mai șarmant și mai onorabil decât mulți dintre gentlemenii pe care îi știe ea.
Cei doi formează o alianță improbabilă și descoperă o atracție neașteptată. Iar când Justine este ajunsă din urmă de fantomele trecutului, Jack poate fi unica ei șansă de supraviețuire. Dar este ea dispusă să-i cedeze acestui seducător?
  Apariția acestui roman programată inițial pentru data de 3 mai a fost devansată  vineri, 30 aprilie, datorită Sărbătorilor Pascale.

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.