Cartea in asteptare – o campanie pentru elevi si studenti la Bookfest...

Cartea in asteptare – o campanie pentru elevi si studenti la Bookfest 2015

by -
0

În perioada 20-24 mai 2015, Grupul editorial ALL va fi prezent la cea de-a X-a ediţie a Salonului Internaţional de Carte Bookfest. Cu această ocazie, va fi lansată campania Cartea în aşteptare, o campanie socială şi culturală iniţiată de ALL cu sprijinul Rock FM, bookblog.ro, Revistei LZR şi Universităţii din Bucureşti.

Cartea în aşteptare este un proiect care încurajează lectura şi cultivarea interesului pentru cărţi în rândul tinerilor.

Nu toţi cei care vor să citească au bani de cărţi. De aceea, Grupul editorial ALL le oferă cititorilor darnici prilejul de a-i ajuta pe elevi şi studenţi să descopere bucuria lecturii. Cei care vizitează standul ALL de la Bookfest pot cumpăra o carte care le place, plătind doar jumătate din preţ, cu condiţia să o lase la raftul special amenajat, în aşteptarea cititorulucartea-in-asteptare-o-campanie-pentru-elevi-si-studenti-la-bookfest-20151i potrivit.

Dăruieşte bucuria lecturii @Bookfest!

1. Alege o carte care îţi place din standul ALL @Bookfest.

2. Plăteşte jumătate din preţul de stand la casă.

3. Las-o în raftul Cartea în aşteptare special amenajat în standul ALL.

Elevii şi studenţii se vor bucura de cărţile din acest raft.

Ni s-au alăturat în acest demers de promovare a lecturii persoane publice, bloggeri, jurnalişti, critici literari. Cărţile donate de aceştia îşi vor aştepta cititorii începând de miercuri, 20 mai, la standul ALL de la Bookfest (Pavilion C1, Romexpo).

La finalul Târgului, cărţile rămase în raftul Cartea în aşteptare vor fi donate bibliotecii Colegiului Naţional “Gheorghe Lazăr” din Bucureşti.

Mai multe detalii despre campanie găsiţi pe allcafe.ro sau pe pagină de Facebook editura.all.

Va aşteptăm la standul ALL, pavilion C1, Romexpo.

comunicate de presa.ro

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.