Carti Romantice - ianuarie 2014

Carti Romantice Libertatea pentru femei – ianuarie 2014

   In luna ianuarie 2014 la revista Libertatea pentru femei vor aparea urmatoarele carti romantice in fiecare zi de vineri, dupa cum urmeaza:

1. „Matase si secrete” de Mary Jo Putney (Titlul in engleza Silk and secrets) 10.01.2014

2. „Intoarcere in Paradis” de  Barbara Cartland 17.01.2014

3. „Un sarut periculos” de Amanda Quick( Titlul in engleza The Rivers Knows ) -24.01.2014

4. „Cantecul de sirena” de Nora Roberts (Titlul in engleza Whiskey Beach) – 31.01.2014

Pretul revista Libertatea pentru femei plus carte romantica 9,99 lei

Pret revista fara carte 1,5 lei

   Daca doriti sa aflati anumite detalii va recomand sa accesati cu un click link-ul de la titlul in engleza, va duce direct la pagina www.goodreads.com.

Carti Romantice

13 COMMENTS

 1. Buna seara! Ma bucur f.tare ca anuntati si cartile care vor aparea la Libertatea, suntem multe persoane pasionate de carti romantice si este bine daca stim dinainte cu ce carti ne vom delecta.
  Eu abia astept cartea lui Mary Jo Putney si cea a lui Nora Roberts. Nu stiu cea de Amanda Quick, cum este, ma tem sa nu fie o reeditare. As fi dezamagita pt. ca scriitoarea se afla printre preferatele mele. Multumim, pt. vesti!

  • Zara, m-am gandit ca ar fi util sa aduc si alte informatii legate de aparitii. Si eu sunt curioasa de primele doua, la Amanda Quick a aparut acum ceva timp tot la fel, o reeditare dar la un pret mai mic. Imi voi da seama daca e aceeasi doar cand voi merge la chios sa o cumpar. Daca doresti, asteapta si am sa te anunt in timp util. O zi frumoasa iti doresc.

 2. Si eu ma bucur de aparitia cu reviste,sau ziare a unor cartii,mai ales ca sunt la preturi acceptabile,iar mi-e imi place sa citesc,desi cred ca sunt multe persoane interesate de acest lucru.Ozi buna va doresc,Zara,L.T.

 3. A fost anul trecut carti aparute cu ziarul Libertatea,oare vor mai apare si in acest an?au fost niste cartii superbe!

 4. My, cred ca Libertatea, va continua sa scoata carti. Atat carti romantice, care apareau vineri, si probabil si cele din colectia ,,Iubiri de poveste”-care sunt curioasa in ce zi vor aparea. Pana acum era sambata, acum cine stie. Dar sper si sa aflam ce carti vor fi in aceasta colectie, deoarece pana acum stiu ca pe data de 18.ian, va aparea o carte de Johanna Lindsey. Sper sa nu ma insel.

  • Mie imi place cum scrie Johanna Lindsey si astept cu nerabdare cartea ei. Are un stil usor dar te acapareaza cu povestea.

 5. Johanna Lindsey,este o autoare,care serveste una calda,una rece,dar imi place si mie genul ei,te rogL.T.sa citesti ,sunt mai multe carti ale autoarei.

  • My multumesc de sugestie. Stiu ca sunt si alte carti, dar timpul e limitat si dorintele sunt multe. Am sa fac tot ce se poate, sa citesc aceste carti recomandate de tine, dar si de fete.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.