Iubire interzisă de J.R. Ward - Colecția Cărți Romantice noiembrie 2021

Iubire interzisă, de J.R. Ward – Colecția Cărți Romantice noiembrie 2021

Iubire interzisă de J.R. Ward

Seria Frăția pumnalului negru

Colecția Cărți Romantice noiembrie 2021

Editura Lira/Litera

Iubire interzisă de J.R. Ward love books.

Carte disponibilă la toate punctele de difuzare a presei – 05.11.2021

  Wrath, singurul vampir de rasă pură rămas pe pământ și, în același timp, conducătorul Frăției Pumnalului Negru – formată din războinici care își protejează rasa –, este hotărât să răzbune moartea părinților lui. Dar, când cel mai de încredere războinic al său este ucis, iar în urma acestuia rămâne o fiică pe jumătate om, Wrath trebuie să o ia sub protecția lui și să îi fie alături în timpul tranziției spre noua existență.
  Cuprinsă de o neliniște pe care nu a mai simțit-o niciodată, Beth Randall este complet pierdută în fața bărbatului incredibil de sexy care apare în casa ei în miez de noapte, ieșind din umbre înfricoșătoare. Poveștile lui despre Frăția Pumnalului Negru o înspăimântă, dar, în același timp, atingerea lui îi trezește o dorință tot mai greu de stăpânit și care amenință să-i răvășească pe amândoi.
  Deși acceptă până la urmă gândul că viața urmează să i se schimbe complet, Beth nu este nicidecum pregătită pentru ceea ce urmează, iar dușmanii Frăției îi îngreunează misiunea lui Wrath. Dar se pare că iubirea și devotamentul pot câștiga în fața răului chiar și în această lume tenebroasă.
  Veți citi întreaga poveste în romanul IUBIRE INTERZISĂ de J.R. Ward, primul volum al seriei „Frăția pumnalului negru“. De vineri la chioșcurile din toată țara!

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.