Dorință înșelătoare de Marie Force - Colecția Iubiri de poveste octombrie 2022

Dorință înșelătoare, de Marie Force – Colecția Iubiri de poveste octombrie 2022

Dorință înșelătoare

Marie Force

Seria Destine aurite – vol 2

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2022

Editura Alma/Litera

  Bogatul om de afaceri Aubrey Nelson i-a invitat pe ducele și pe ducesa de Westbrook să viziteze casa familiei sale aflată la malul mării, în Newport. Întrucât plecarea părinților săi din New York a fost amânată, Aubrey este trimis de către mama sa să supravegheze pregătirile care se fac pentru sosirea oaspeților. Dar când sosește la destinație, este surprins să găsească casa și personalul în absolută neorânduială…

  Având multe de făcut și puțin timp la dispoziție, Aubrey ajunge să se bazeze pe menajeră, o tânără irlandeză încântătoare, pe nume Maeve Brown. Și când se trezește că i se confesează lui Maeve în legătură cu chestiuni mai personale, își spune că doar proximitatea îl atrage spre această femeie frumoasă, muncitoare și plină de compasiune. Totuși, când bănuiește că Maeve este în pericol, Aubrey își dă seama că sentimentele lui pentru ea sunt mult mai profunde decât ar fi trebuit. Căci ce va avea de spus mama lui, care visează la o partidă mondenă pentru fiul ei, când va descoperi că acesta și-a pierdut inima pentru o fată din clasa muncitoare?

Veți citi întreaga poveste în romanul DORINȚĂ ÎNȘELĂTOARE de Marie Force, al doilea volum al seriei „Destine aurite”, după CUM SĂ DEVII DUCESĂ. De luni, 10 octombrie, la chioșcuri la prețul de 29,99 lei.

Colecția Iubiri de poveste octombrie 2022

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2022

Colecția Iubiri de poveste iulie 2022

Colecția Iubiri de poveste iunie 2022

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, librărie.net şi cărtureşti

Cărți romantice

#literaturapetocuri #iubiridepoveste #lovebooks #historicalromance

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.