Carti scrise de Samantha James

Carti scrise de Samantha James

by -
10

Carti scrise de Samantha James

New York Times Bestselling, acopera o paleta intreaga de epoci istorice: Regency, Victorian, Medieval, Western. Crescand in Joliet, Illinois, Samantha James a avut mai multe aspiratii in copilarie – dar devenind scriitor nu a urmat niciodata una dintre ele. Cand avea zece ani, ea a fost sigura ca este destinata sa fie un astronom. Acest lucru s-a schimbat in curand (s-a intamplat o multime in timpul acestor ani de pre-adolescenta!). Munca de detectiv a fost urmatorul ei obiectiv, datorita misterelor Trixie Beldenpe care le citea, si inainte asistenta medicala. In facultate, a pus ochii pe predarea istoriei, apoi pentru o scurta perioada s-a distrat cu ideea de a deveni un insotitor de zbor, doar pentru a descoperi ca nu-i placea sa zboare. Dupa ce a fost crescuta intr-o familie de cititori avizi, ea a fost rareori vazuta fara o carte in mana. Gusturile ei erau destul de eclectice. Pana in prezent, cartile sale au fost publicate in numeroase tari straine. Cunoscuta pentru inima ei, incarcata emotional cartile sale au fost nominalizate pentru numeroase premii, si s-au regasit in mod constant in listele de bestseller-uri.

Seria McKay
1. His Wicked Ways (1999)
2. His Wicked Promise (2000)

Seria Sterling Family
1. A Perfect Bride (2004)
2. A Perfect Groom (2004)-Pariul
3. A Perfect Hero (2005)

Seria McBride Trilogy
1. The Secret Passion of Simon Blackwell (2007)
2. The Seduction of an Unknown Lady (2008)
3. Bride of a Wicked Scotsman (2009)

Seria Lords of Sheffield Square
1. The Sins of Viscount Sutherland (2011)-Pacatele Vicontelui Sutherland

Nuvele
My Cherished Enemy (1992)
My Rebellious Heart (1993)
Outlaw Heart (1993)
Gabriel’s Bride (1994)
My Lord Conqueror (1995)
Just One Kiss (1996)
Every Wish Fulfilled (1997)
A Promise Given (1998)
One Moonlit Night (1998)
Millennium Memoirs (1999)
The Truest Heart (2001)

Omnibus
Married at Midnight (1996) (impreuna cu Jo Beverley, Tanya Anne Crosby si Kathleen Woodiwiss)
Three Times a Bride (2010) (impreuna cu Catherine Anderson si Loretta Chase)

Site-ul autoarei http://samanthajames.com/index.php

10 COMMENTS

 1. Cu ani in urma cand am cumparat cartea Pariul ma intrebam ce surprize voi avea.Au fost unele placute.M-a incantat si nu doar datorita povestii,ci si eroinei.Finalul mi-l mai amintesc si acum.Tin minte ca am mustacit…
  Nu a scris multe carti ,comparativ cu alte scriitoare,dar sper sa se mai traduca si la noi unele dintre ele.Sa cunoastem mai multe dintre cele scrise de ea.
  Multumesc mult pentru lista!!

 2. Multumesc fetelor,tin minte ca la cartea Pariul ,eram binedispusa si eu asa ca si Alina locco_smiley_15 ,as vrea si eu sa se mai traduca carti.Poate cei din colectia de sambata o vor include la ei,pe aceasta autoare. 😀

 3. Si eu sper sa mai traduca, mai ales in colectia Iubiri de poveste, tinand cont de faptul ca Pacatele vicontelui Sutherland a aparut in aceasta colectie.

 4. M-ati facut curioasa si am facut rost de cartea Pariul si am citit-o si pe aceasta. Mi-a placut mult si, tinand cont ca face parte dintr-o serie, sper sa se traduca si celelalte doua.

 5. Deja „Pariul” imi face cu ochiul. 🙂 Ar fi pacat ca alte carti ale autoarei sa nu fie publicate.

 6. Revin acum dupa ce am citit aseara Pacatele vicontelui Sutherland si va marturisesc ca nu se ridica la nivelul cartii Pariul.Cea din urma a avut actiune,a avut si umor si 2 personaje pe care le-am indragit enorm – poate si pt ca era o scanteie intre ei.
  In „Pacatele…” eroii mai mult s-au certat,nu am vrut sa renunte la orgoliu.El pleca la Londra de fiecare data cand ea ii spunea furioasa -fugi,pleca,du-te…Ea se tot compara cu Lily,strica momentele intime cu intrebari inoportune.El s-a lasat obsedat de vinovatie,traind in trecut…nu se putea desprinde de el.Parca nu era nici un fel de flama intre ei.
  Andreea ,chiar iti recomand cu caldura Pariul 😉

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.