Cărți scrise de Monica Ramirez

   Monica Ramirez a locuit timp de 20 de ani în SUA, unde a publicat 8 române sub numele Monica Danețiu-Până. Bucureşteancă, absolventă a Belford University din California, cu o diplomă de Creative Writing, membră a EWA – Espionage Writers of America, şi a Romanian Crime Writers Club, a debutat în România la editura Tritonic cu Asasin La Feminin, primul volum tradus în limba română din seria de spionaj internaţional/romance Alina Marinescu, apărut la editura Blue Ink Waters Press din America în ordinea care urmează: The Unwilling Assassin, Whispered Identities, Balance of Power, Hidden Rules şi Love Thieves. Editura Boson Books i-a publicat cele două române istorice de dragoste, Intimate Strangers Affair şi Kit Black, precum şi thriller-ul Blackout. Au mai apărut în România: Asasin la Feminin, volumul unu din seria Alina Marinescu, Identităţi secrete, volumul doi din seria Alina Marinescu, Balanţa puterii, volumul trei din seria Alina Marinescu, Bariere de fum, volumul patru din seria Alina Marinescu, Kit Black, Cum se scrie un best-seller – Tehnica americană pentru a transforma o idee într-un roman de succes, Traficantul de Umbre, Seducţia apei, Viaţă dublă la Veneţia, Fantoma de pe lac. În prezent, Monica are în lucru ultimul volum din seria Alina Marinescu, precum şi Comoara din vis, un thriller/romance/fantasy

LISTĂ CĂRŢI

Seria Alina Marinescu

1. Asasin la feminin (2008)

2. Identități secrete (2008)

3. Balanța Puterii (2010)

4. Bariere de fum (2011)

5. Abis (2013)

6. Recviem pentru un asasin (2016)

Seria Gemini

1.Gemini (2018

Romane

1. Kit Black (2008)

2. Seducția apei (2009)

3. The heiress’ knight (2010)

4. Traficantul de umbre (2011)

5. Blackout (2011)

6. Viață dublă la Veneția (2013)

7. Fantoma de pe lac (2013)

Alte titluri

1. Cum am slăbit 70 de kg mâncând 6 mese/zi (2010)

2. Cum se scrie un best seller. Tehnica americană pentru a transforma o idee într-un roman de succes (2011)-prezentare

3. J’adore le croissant!: The mystical recipe for crispy home-baked croissants (2014)

Site autoare http://monica-ramirez.weebly.com/

 

 

6 COMMENTS

  1. bravo fetelor,nu stiam ca o romanca de a noastra are asa succes.ma bucur ca promovati si talentele noastre. locco_smiley_37

  2. De curand mi-am achizitionat si eu o carte scrisa de Monica Ramirez – Fantoma de pe lac.Trebuia sa cumpar si eu ceva scris de o romanca.Cartea se citeste foarte usor,are destula actiune si mister.

  3. Alina, si cum este cartea. Este buna? Ce impresia ti-a facut? Spune-mi ceva despre ea poate o achizitionez si eu. Imi place cum scrie Monica Ramirez dar pana acum am citit doar ce a fost historical scris de ea, si vreau o parere si despre alt gen care il abordeaza.

  4. Iasmy,cartea se citeste foarte repede.Am ales sa cumpar cartea aceasta pentru ca imbina suspansul cu romantismul.Plus ca avem de-a face cu fantoma unui politist mort in urma cu 25 de ani.Povestea incepe alert inca de la primele pagini – eroina,Ashley doreste sa se retraga la o cabana de langa un lac,pe drum este depasita de o masina verde,unul din ocupanti ei aruncand cu o sticla pe capota masinii lui Ashley.Este nevoita sa opreasca masina si imediat isi face aparitia masina politiei,din ea aparand un politist sexy,cu par saten si ochii verzi(Ofiter Michael Kenneth).Cam incruntat tipul 😀
    Langa cabana exista un cimitir si intr-una din zile,pe cand Ashley vizita locul, vede o femeie cazuta intre doua morminte -fusese impuscata,.Unul dintre morminte apartine unui politist ce a fost omorat in urma cu 25 de ani,iar autorul a ramas necunoscut pana in zilele noastre si a carei fantome isi facea aparitia cand si cand..
    Intre Ashley si politistul Michael se leaga o relatie .In paralel cei doi vor incerca sa descopere misterul mortii politisului mort in urma cu 25 ani,dar si cauza impuscarii femeii din cimitir.
    Imi place foarte mult genul suspans-romance ,iar cartea lui Ramirez mi-a placut .Singurul mic inconvenient – autoarea se pierde in detalii,in descrierea naturii,in amanunte si am preferat sa trec repede peste unele pasaje.

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.