Seria Rebelii din St. James - Lorraine Heath - poveşti scandaloase

Seria Rebelii din St. James – Lorraine Heath – aventuri picante -poveşti scandaloase

   Seria Rebelii din St. James a cucerit cititorii cu aventurile picante ale celor mai doriți burlaci din Anglia.  Poveștile lor sunt scandaloase, bărbații au reputații ce lasă de dorit, dar alături de femeia potrivită ei au șanse să renunțe la spiritul rebel și să meargă pe o calea mult mai dreaptă.

   Patru băieţi şi o fată-copii proveniţi dintr-o bandă de hoţi-banda lui Feagan-cum au ajuns sa trăiască pe străzi şi să fie iniţiaţi în arta înşelătoriei şi furtişagului pentru a supravieţui, şi cum au reuşit în final să îşi găsească propriul drum în viaţă, descoperiţi în seria Rebelii din St James.

  Lorraine Heath a scris peste 60 de romane de dragoste care au apărut constant pe lista de bestselleruri a USA Today şi New Times. În plus, cărţile sale au fost recompensate cu numeroase premii, printre care RITA Award, Romantic Times Reviewers”Choise Award şi Career Achievement Award.

     Seria Scoundrels of St. James

  1. Un pact cu diavolul – In Bed With the Devil

   A fost poreclit Contele Diavol – un bărbat cu spirit nesupus, acuzat de crimă, crescut pe străzile periculoase ale Londrei și care nu-și mai amintește nimic despre trecutul lui. Orice domnișoară bine educată știe că riscă mai mult decât reputația atunci când îşi asociază numele cu frumosul Lucian Langdon, însă Lady Catherine Mabry nu are altă soluție. Ar face orice pentru a-i proteja pe oamenii pe care îi iubește… chiar și să ajungă la o înțelegere cu însuși diavolul.

   Lucian vrea să fie respectat și, mai presus de asta, își dorește o soție. Problema este că aleasa lui nu cunoaște eticheta pe care trebuie să o respecte în mijlocul aristocrației şi nu e acceptată de înalta societate. Catherine îl poate ajuta pe Lucian să dobândească tot ce-și dorește. Dar prețul pe care îl cere ea în schimb le poate pune chiar viețile în pericol. Seria Rebelii din St. James – Lorraine Heath

   Atunci când primejdia le dă târcoale, cei doi se descoperă cu adevărat: Lucian se dovedeşte a fi un bărbat incredibil de pasional, iar Catherine, o femeie de un curaj nemăsurat. Pe măsură ce ies la iveală secrete din trecutul lui întunecat, Lucian ajunge să pună sub semnul întrebării toate lucrurile pe care le considera adevărate, inclusiv dorințele propriei inimi.

,,Prolog– Din Jurnalul lui Lucian Langdon

Lumea spune că părinții mei au fost omorâți pe străzile Londrei de o bandă de tâlhari. Eu nu-mi amintesc incidentul nefericit, dar întotdeauna am avut impresia că ar trebui. La urma urmelor, se presupune că eram acolo, dar asta numai în cazul în care sunt cu adevărat omul care se crede că aș fi. Contele de Claybourne.

Nu e un lucru plăcut să te îndoiești mereu de propria identitate. Se întâmplă deseori să privesc îndelung portretul tatălui meu, care atârnă deasupra căminului uriaș din biblioteca locuinței mele din Londra, și să înșir în gând asemănările fizice dintre noi. Părul – negru ca funinginea, care se adună pe interiorul hornului. Ochii – în nuanță de gri a cositorului pe care-l furam, și care întotdeauna îmi aducea bani frumoși. Nasul – subțire ca un cuțit, cu nări frumoase și distinse. Deși e posibil ca asemănarea asta să nu fi fost decât în mintea mea, pentru că îmi doream să fie așa. E greu de stabilit dacă nasurile noastre seamănă într-adevăr, pentru că al meu a fost rupt foarte rău când eram mic, în urma unei întâmplări din care de-abia am scăpat cu viață. Întotdeauna am considerat că Jack Dodger m-a scos din ghearele morții, luându-mi locul și suportând abuzurile. Pentru el, lucrurile au mers mult mai rău. Dar nu vorbim niciodată despre asta. Când crești pe străzile Londrei, afli multe lucruri despre care oamenii nu vorbesc niciodată. Ochii mei sunt cei care l-au convins pe bătrânul gentleman, care susținea că e bunicul meu, că eu sunt, într-adevăr, nepotul lui.

― Ai ochi de Claybourne, a spus el cu convingere. Iar eu am remarcat imediat că ochii lui mă priveau înapoi ca din reflexia unei oglinzi, dar tot mi s-a părut a fi un motiv prea neînsemnat, încât pe baza lui să iei o hotărâre atât de importantă.

 2. Între diavol şi dorinţă – Between the Devil and Desire

   Doamnele din înalta societate vorbesc încontinuu, deși pe șoptite, despre cel mai celebru rebel din Londra – decadent, depravat, interzis. Jack Dodger, cândva orfanul de pe străzi, este acum înstăritul proprietar al celui mai exclusivist club pentru domni din Londra. Nu există plăcere pe care el să n-o fi încercat și nici păcat pe care să nu-l pună la dispoziția gentlemenilor care îi frecventează clubul.

   Olivia, ducesa de Lovingdon, nu ar alege niciodată să fie în preajma unui asemenea ticălos. Astfel că, în momentul în care Jack este numit unicul moștenitor al averii ducelui, frumoasa lady cu educație aleasă este scandalizată, căci acum Olivia este nevoită să-și împartă mult iubitul cămin cu acest bărbat îngrozitor.
Însă disprețul de gheață al Oliviei nu poate rivaliza cu farmecul periculos al lui Jack. Atingerea lui îi trezește dorința. Sărutul lui îi cere predarea. Şi deşi ea se va strădui să-l țină departe de inimă, trupul ei, tânjind după plăcerea divină, n-o va lăsa să-l alunge. La rândul lui, Jack va descoperi în Olivia femeia care îl va îmblânzi şi îl va face să simtă o dragoste care nu cunoaşte limite.

,,Pe când aveam 19 ani, un avocat m-a informat că aveam un binefăcător anonim, cu mari așteptări în ceea ce mă privea, și care dorea să îmi ofere zece mii de lire pentru ca viitorul să îmi fie asigurat. Nu m-am întrebat niciodată cine este acest binefăcător, întrucât nu aveam nicio îndoială că era bunicul lui Luke, care încerca să scape de mine fără să își dezamăgească nepotul. Cum trăisem pe străzi destul cât să știu că banii se făceau investind în vicii, am cumpărat o clădire și am transformat-o într-un club exclusiv pentru gentlemeni.

Și astfel am devenit bogat, depășind cu mult ceea ce eram convins că binefăcătorul meu, sau oricine altcineva, de fapt-așteptase de la mine.”

 3. În căutarea plăcerilor interzise – Surrender to the Devil 

  Frannie Darling a copilărit în cartierele rău famate ale Londrei printre escroci, hoți de buzunare și spărgători. Deși a supraviețuit unei copilării dure și a devenit o femeie realizată, nu vrea să aibă nimic de-a face cu bărbații care o doresc. Așa că își împarte timpul între clubul pentru care lucrează în calitate de contabilă și orfelinatul unde le acordă adăpost copiilor străzii. Își poate purta singură de grijă și se simte în siguranță – până când un bărbat cu un farmec diabolic îi amintește că viața este plină de pericole. Să o aibă în așternut fără s-o ia de nevastă, aceasta este dorința simplă a lui Sterling Mabry, al optulea duce de Greystone. Seria Rebelii din St. James – Lorraine Heath

   Frannie îi detestă pe nobilii aroganți, interesați numai de propriile plăceri. Atunci de ce tremură de dorință numai la gândul unei aventuri clandestine cu el? Aristocratul apăsat de un secret sumbru și tânăra cu origini modeste care își dedică eforturile salvării orfanilor nu ar trebui să aibă multe în comun dincolo de pasiunile interzise. Și totuși…

,,Trăiam într-o singură cameră împreună cu Feagan și gașcă de copii pe care-i trimitea la furat. Nu-mi amintesc vreo perioada fără Feagan în viață mea. Uneori îmi imaginăm că era tatăl meu adevărat. Părul lui era de un roșu la fel de aprins și la fel de rebel că al meu. Dar nu m-a trata niciodată că pe o fiica. Eram o simplă membră a găștii, cea care stătea în poală lui și îl ajută să numere batistele și monedele pe care le aduceau ceilalți…..

…Pur și simplu mi-am acceptat viața în mahalaua aceea sordidă pentru că nu aveam de ales. Băieții lui Feagan m-au tratat întotdeauna cu respect, poate pentru că, instinctiv, i-am îngrijit pe toți ca o mamă. Le cârpeam hainele, iar noaptea, când era vremea să se culce, mă ghemuiam lângă ei ca să le țin de cald. După ce am crescut, le făceam mâncare și le îngrijeam rănile. Și uneori îi ajutam la furat.

Nimic nu mă pregătise însă pentru groaza pe care am trăit-o la vârsta de doisprezece ani, când am fost răpită și vândută unui bordel. Luke și Jack, cei mai mari dintre băieții Feagan, m-au salvat din acel coșmar.

Din păcate, n-au reușit să intervină destul de repede, așa că Luke a trebuit să-l omoare pe ticălosul care mi-a furat inocența cu atât cruzime. Pe când era la închisoare, aşteptându-și judecata, a fost vizitat de tatăl bărbatului pe care-l ucisese, contele de Claybourne. În Luke, Claybourne și-a văzut nepotul de mult pierdut, iar viețile noastre au luat o întorsătură extraordinară. Toți am fost încredințați în grija contelui.”

 

 4. Plăcerile nopții – Midnight Pleasures With a Scoundrel

   Plecând la Londra pentru a răzbuna moartea surorii ei, Eleanor Watkins nu se aștepta să se îndrăgostească de bărbatul care îi urmărea din umbra fiecare mișcare. Dar curând nimic nu o mai poate ține departe de brațele ticălosului atrăgător, nici măcar secretele periculoase pe care ea le ascunde. Puternic, înțelegător și absolut irezistibil, James e tot ce își dorește ea. Dar oare poate să se încreadă în el îndeajuns încât să cedeze tuturor plăcerilor pe care noaptea le permite?

  James Swindler a muncit din greu să compenseze pentru trecutul său întunecat. Acum se simte ca acasă deopotrivă în saloanele strălucitoare ale Londrei și pe cele mai periculoase străzi ale orașului. Dar când inspectorul primește sarcina să supravegheze o doamnă misterioasă, bănuită de intenții infame ce au drept țintă un lord cunoscut, e hotărât să-și folosească talentele de seducător pentru a o convinge pe Eleanor să-i dezvăluie planurile. Seria Rebelii din St. James – Lorraine Heath

   În schimb, constată că el este cel sedus, renunțând la tot ce prețuia și pentru care luptase întreaga viață, doar ca să o protejeze pe ea – indiferent de prețul pe care inima lui avea să-l plătească.

,,În mine simt cum sălășluiește întunericul. un întuneric născut în ziua în care am văzut cum l-au spânzurat pe tata. O execuție publică, cu aer de sărbătoare pe străzi, de parcă doar eu singur înțelegeam pierderea, de parcă obiectul furat merita distrugerea atât a vieții lui, cât și a mea.

În mulțimea de curioși gură-cască se aflau doi tineri care și-au dat seama de situația mea-lacrimile care îmi şiroiau pe fața murdară în timp ce restul lumii urla și râdea, fără îndoială la auzul poveștii mele. Tata îmi spusese să fiu puternic….Nu am fost puternic în ziua aceea. Dar de atunci înainte am dat dovadă de tărie.

Tinerii m-au dus în gașca lui Feagan. toți erau copii. Doar o fată, printre ei. O fată cu părul de un roșu aprins și cu ochi verzi, blânzi. Numele ei era Frannie. Jack și Luke mă aduseseră în cuibul unor hoți….Nu doream să fiu într-un loc de genul acesta, care să mă conducă direct la spânzurătoare. dar dorința de a o avea sub priviri pe fata cu ochii verzi era mai mare. Așa că am rămas.

Am devenit priceput la a afla informații, la a ajuta la pregătirea înșelătoriilor. Am fost prins de mai multe ori și mi-am acceptat pedeapsa așa cum mă învățase tata-cu stoicism și făcând cu ochiul.  …Cu timpul,  am început să lucrez pentru Poliția Metropolitană. Nu mă temeam de umbre sau zonele întunecate ale Londrei. Chiar lucram pe față pentru Scotland Yard, mă încumetam în locuri unde alții nu îndrăzneau să calce….eram fascinat  de crimele odioase…Acestea se potriveau cu întunericul din ființa mea, așa că îmi atrăgeau necontenit atenția…În cele din urmă m-au condus la EA.”

 

 5. Ultimul rebel – The Last Wicked Scoundrel 

   William Graves este ultimul dintre ticăloșii lui Feagan.

   Fost hoț de morminte devenit medic al reginei, el și-a dedicat viața salvării semenilor – fiindcă nu are nici o șansă să se salveze pe sine însuși. Mai ales când se află în preajma unei lady precum Winnie. În ciuda diferenței de rang, el nu se poate opune atracției năvalnice. Pasiunea lui nu poate fi îmblânzită… nici chiar în fața pericolelor.

  Winnie, ducesă de Avendale, nu a cunoscut niciodată liniștea până la moartea violentului ei soț. Cu William a descoperit dorința arzătoare… și puterea vindecătoare a dragostei. Dar acum, confruntată cu trecutul pe care crezuse că-l lăsase în urmă, Winnie trebuie să-și sfideze temerile… sau riscă să-l piardă pe bărbatul care îi poate împlini visurile.

,,Mi-a dat viață o femeie care mă considera inutil, cu excepția cazurilor în care îi ofeream un loc la îndemână pentru dosul palmei. Am învățat să o evit, să mă ascund prin cotloane, să găsesc moduri de a mă feri din calea ei.

De îndată ce m-au ținut picioarele, am început să îmi însoțesc tatăl în raidurile sale nocturne prin cimitire. Vedeți voi, era hoț de morminte. El îmi văzuse potențialul, căci eram dispus să-l ajut să sape după comori. Așa le numea. Adesea, cei bogaţi erau îngropați purtând bijuterii, dinți de aur…cadavre râvnite de spitale pentru a-i învața pe potențialii doctori complexitatea trupului uman și băgau bani în buzunarul tatălui meu. 

Mama a murint între timp, tata și el probabil ucis pentru buzunarele doldora….Aveam opt ani pe atunci și curând m-am trezit pe străzi unde m-am întâlnit cu un tip cunoscut sub numele de Feagan….Acesta conducea un grup de copii hoți și în scurtă vreme m-a învățat să fur o grămadă de batiste de mătase…..Viaţa noastră s-a schimbat, când luke a mers să locuiască la bunicul lui, contele de Claybourne, m-a luat cu el. 

Am învățat să calculez, să scriu și să citesc. Când am împlinit vârsta potrivită, am fost primit la un spital să învăț,….Am putut să aplic ce am învațăt. Am devenit un doctor renumit, tratându-i deopotriva pe cei săraci și pe aristocrați….În cele din urmă, aptitudinile mele au ajuns la cunoștința reginei și mi-a poruncit să o servesc oricând are nevoie, ceea ce am făcut bucuros….Dar nu mi-am uitat niciodată originile umile, nu am uitat niciodată că morții își spun  întotdeauna secretele.”

Goodreads Seria Rebelii din St. James

Verifică disponibilitatea cărţii în librăriile online: libris, elefant, cartepedia şi cărtureşti

Cărţi Lorraine Heath

Seria Gentlemenii din St James

Sursa foto: Pinterest

Seria Rebelii din St. James – Lorraine Heath

13 COMMENTS

  1. Wow! Sexy tipul! Nu sunt eu cu cartile romantice, dar poza te imbie sa vezi despre ce e vorba :))

  2. Hei,acum trebuie sa rasfoiesc cartile!!ispite ambulante ce sunteti,nu aveti mila de timpul meu limitat!

  3. Citite anul trecut și acum am trecut și la Gentlemanii din St. James, păcat că nu au tradus și ultimul volum

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.