concurs Poveste

Mulţumim tuturor participanţilor la Concursul: Poveste!

Ne-a fost extrem de greu să alegem o poveste câştigătoare, asta pentru că toate au fost foarte frumoase. Originalitatea, creativitatea, coerenţa, imaginaţia voastră ne-a făcut să luăm o nouă decizie.
Astăzi vom anunţa câştigătorul! Povestea care ne-a plăcut cel mai mult. Dar, având în vedere că şi celelalte poveşti ne-a dat de furcă prin frumuseţea lor, ne-am gândit să le acordăm o a doua şansă.
Poveştile care ne-au impresionat şi sunt necâştigătoare vor intra într-un nou concurs, de data aceasta juriul fiind cititorii. Ei vor fi cei care prin votul lor vor desemna povestea câştigătoare.

                    Poveşti necâştigătoare selectate:

       Colajul nr. 2
Corina Savu-Anamneză
Corina Costea-Jurământ

    Colajul nr. 3
Anca Nagy-„We verlaten, we vallen.” (ceea ce înseamnă „Noi părăsim, noi cădem.”)
Timpau Madalina-Sacrificiu
Georgiana V.
Anda Costea-Revolta

    Colajul nr. 4
Dana Diana Sovarasteanu-Nu e târziu…
Irina Gheorghe-“Ruleta rusească”
Mirela Maria Nicolae-Abisul..
EmM Coman-Sara şi Matei

             Premiul va consta într-un pachet de cărţi + 50 de lei cash
1. Jurnalul Perlei Orientului de Maureen Lindley
2. Suflete pereche de Cecelia Ahern

Concurs Poveste
Publicarea acesteia într-un articol distribuit în social media, intrând inclusiv în rubrica de creaţie purtând evident semnătura autorului.

Pentru a demara acest nou concurs, avem nevoie de acordul participanţilor poveştilor necâştigătoare. Aşteptăm răspunsurile voastre.

Şi acum vom anunţa câştigătorul acestei prime etape.

Povestea: Secretul lui Mihai de Rodica Puscasu

Aşa cum am promis, povestea câştigătoare va fi postată într-un articol, evident purtând semnătura autorului şi distribuită în social media.

Felicitări!

Aşteptăm pe adresa de e-mail: literaturapetocuri@gmail.com datele de contact: nume, prenume şi adresa de livrare validă pentru a fi expediat coletul prin poşta română în termen de 14 zile şi un cont bancar valid pentru a intra în posesia premiului cash.

Câştigătorul să îşi verifice adresa de e-mail (validă), având la dispoziţie 5 zile să răspundă, dacă nu, premiul se reportează şi va fi alocat altui câştigător printr-o nouă extragere. Adresa de livrare unde trebuie să ajungă coletul să fie una validă, inclusiv contul bancar. În cazul în care coletul nu va fi ridicat de la poşta română, nu se mai retrimite.

ANUNŢĂM CÂŞTIGĂTORUl O SINGURĂ DATĂ PRIN E-MAIL
Şi nu uitaţi, vă rugăm după ce ridicaţi premiul să ne anunţaţi.

Vă mulţumim pentru participare

Mili & Iasmy

22 COMMENTS

 1. FELICITARI PENTRU NOUL CONCURS! SI CRED CA ATI FACUT O ALEGERE CORECTA SI OBIECTIVA IN DESEMNAREA CASTIGATORULUI! SUNT DE ACORD CU NOILE REGULI SI ASTEPT MAI DEPARTE INFORMATII DE LA DUMNEAVOASTRA!

 2. Mulțumesc din suflet! Felicitări și celorlalte concurente care au participat! Mă bucur enorm că s-a mai acordat încă o șansă! Încă o dată, mii de mulțumiri! Mă onorează faptul că ați ales povestea mea, din atât de multe creații frumoase!
  Mâine dimineață voi trimite absolut toate datele necesare!

  • Anca, noi credem ca ai sanse, dar decizia iti apartine.Am spus clar de la inceput ca alegem povestea care ne place cel mai mult noua adminilor. Povestea ta s-a numarat printre cele care ne-a placut, dar povestea Secretul lui Mihai a avut castig de cauza.Multumim de participare si cred ca ar trebuie sa mergi mai departe, ai sanse mari.

   • Iar această plăcere nu are și ea niște criterii?
    Apoi, în legătură cu șansele, având în vedere că nu vreau să-mi pierd timpul cerșind la toată lista de prieteni de pe Facebook acest vot, nu am absolut nicio șansă de câștig.

 3. Eu nu particip la etapa a doua fiindca mi se pare ilogic sa ma las pe mana cititorilor. Nici o ofensa, dar este clar ca se va alege cineva care are mai multi prieteni si respectiv se va alege doar din punct de vedere subiectiv. Va multumesc pentru concurs si felicitări participanților.
  Imi puteți spune si mie pe baza căror criterii ați jurizat? Multumesc anticipat. Va doresc o zi buna.

  • Decizia iti apartine in totalitate.Dupa cum am spus la inceputul acestui concurs, vom alege castigatoare povestea care ne-a placut noua cel mai mult. Toate aceste povesti care au primit o a doua sansa au fost frumoase, ne-au placut si va felicitam, inclusiv a ta!

 4. Felicitări câștigătoarei! Mi se pare foarte frumos din partea dumneavoastră să acordați o a două șansă poveștilor necastigatoare. Eu sunt de acord.

 5. Ieiiiii, ce ma bucur <3 <3 exact povestea care-mi placuse si mie enorm <3 <3 Felicitari!! Si eu sunt de acord daca doriti sa realizati un nou concurs, n-am nimic de pierdut 🙂 dar daca e, sa-mi schimbati titlul in "Iubire de-o vara", va rog 🙂 :*

 6. Felicitari si lectura placuta!
  In graba, am uitat sa pun un titlu povestii mele si daca se poate, as dori sa ii pun acum unul. Titlul este: Prizonierii destinului. Multumesc!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.