Fără milă de ArletFara mila de Arlette Genevete Geneve

Vineri, 12.02.2016 apare cartea Fără milă de Arlette Geneve (Titlul original Inmisericorde). Poate fi achiziționată de la chioșcurile de ziare împreună cu revista Click pentru femei.

Preț revistă + carte = 9.99 lei

Arlette Geneve este o autoare de origine spaniolă, care a cunoscut succesul mondial cu numeroase bestseller-uri, dintre care amintim Salvează-mă, Iubește-mă și Sărută-mă, care au apărut deja la Editura Lider, pentru care a fost distinsă cu numeroase premii internaționale de literatură.
Romanul ”Fără milă” ne propune să reflectăm la povestea eroilor, poveste în care mulți dintre cititori se pot regăsi cu ușurință.
Făgăduiala făcută de către Violet unchiului său de a-l seduce pe baronul Diego Vílchez în schimbul redobândirii unei proprietăţi ce aparţinuse familiei urmează să schimbe dramatic cursul vieţii acesteia. Rodul iubirii ei neîmpărtăşite este un băieţel pe nume Miguel, datorită căruia relaţia dintre cei doi este consfinţită printr-o căsătorie pur formală. Lucrurile iau o turnură neaşteptată atunci când, în urma unei dispute violente dintre soţi, copilul îşi pierde viaţa.
Măcinați de mustrări de conştiinţă şi aflați în imposibilitatea de a comunica deschis, Diego și Violet trebuie să decidă ce vor face cu viețile lor în continuare.

Editura Lider

 

8 COMMENTS

  1. Coperta nu ma atrage deloc. Si parca nici descrierea…hmm, o sa zic pas de data asta.

  2. Eu abia astept „Ultimul viking” . Daca ajung in oras insa, imi achizitionez si cartea aceasta.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.