Ce își dorește un duce de Sabrina Jeffries - Colecția Iubiri de poveste mai 2020

Ce își dorește un duce, de Sabrina Jeffries – Colecția Iubiri de poveste mai 2020

Ce își dorește un duce

Sabrina Jeffries recenzii cărți

What the Duke Desires

Colecția Iubiri de poveste mai 2020

Alma-Litera

The Duke’s Men Series:1.What the Duke Desires, 2.When the Rogue Returns, 3.How the Scoundrel Seduces, 4. If the Viscount Falls

Ce își dorește un duce de Sabrina Jeffries love books.

   Ce își dorește un duce de Sabrina Jeffries, primul volum al seriei „Oamenii ducilor”, va fi disponibil la punctele de difuzare a presei de luni, 25 MAI, la prețul de 18,99 lei și nu va mai fi distribuit alături de ziarul Libertatea.

   Primul volum al seriei „Oamenii ducilor“.
Lisette lucrează la o firmă specializată în găsirea persoanelor dispărute și pleacă alături de ducele Maximilian Cale în căutarea fratelui acestuia. Ei descoperă secrete periculoase, dar și multă pasiune…

  Maximilian Cale, duce de Lyon, și-a îngropat cu mult timp durerea pentru fratele său mai mare dispărut, Peter, care a fost presupus mort după ce a fost răpit. Când un anunț misterios vine de la Tristan Bonnaud, care afirmă că fratele ducelui este în viață, îl conduce pe Max direct spre învingătoarea Lisette Bonnaud, fiica nelegitimă a unui viconte și sora lui Tristan.

  Curând, el și Lisette călătoresc la Paris, pozând ca soț și soție, în căutarea lui Tristan, care a dispărut. Și cu cât petrece mai mult cu Lisette, cu atât este mai ușor pentru Max să vadă că linia dintre rigorile ducale și dorință este mai ușor de traversat decât își imaginase.

,

,Sărutările lui pătimașe o lăsară fără aer. Se prinse apoi de umerii lui, lăsându-se să alunece în starea aceea de visare atât de seducătoare, unde singurul lucru care conta era că el săruta chiar mai bine decât și-ar fi imaginat vreodată.
Deci asta era dorința. Îmbătătoare, nebună și cât se poate de ispititoare. Ceea ce o făcea și mai primejdioasă. Oh, atât de primejdioasă!”

Lisette își îndreptă privirea spre părul lui auriu ce strălucea în razele lunii și își aminti cu câtă duioșie o sărutase, iar în clipa aceea abia se abținu să nu izbucnească în plâns, simțind cum i se sfâșie inima în piept. Da, ar fi fost bine să uite atingerile lui, mângâierile lui și cuvintele acelea duioase. Chiar ar fi fost bine să facă asta.
Din păcate, nu exista nici cea mai mică șansă ca așa ceva să se întâmple.”

„Dar dragostea? Nu visa oare și la dragoste?
Cu un nod în gât, hotărî să dea uitării gândul acela. Era prea mult să-i ceară să o iubească. Dacă avea să tânjească după dragostea lui, dacă ajungea să se îndrăgostească de el, atunci risca într-adevăr ca el să-i frângă inima.
Din păcate pentru ea, inima ei nu părea dornică să o asculte. Căci era deja pe jumătate îndrăgostită de el.”

Sabrina Jeffries este autoarea a peste 40 de romane, vandute in aproape 10 milioane de exemplare si traduse in 20 de limbi.

Colecția Iubiri de poveste aprilie 2020

Colecția Iubiri de poveste martie 2020

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

 Așteptăm cu nerăbdare să citim cartea alături de voi!

Foto Cărţi Romantice

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.