Ispitirea lui Thomas Carrick - Stephanie Laurens

Ispitirea lui Thomas Carrick, de Stephanie Laurens – Colecţia Iubiri de poveste

Ispitirea lui Thomas Carrick

The Tempting of Thomas Carrick

Stephanie Laurens

Colecţia Iubiri de poveste – aprilie 2019

Editura Alma/Litera

Seria Noua generație Cynster – Cynster Next Generation Series: 1. By Winter’s Light (Cynster #21) – Anotimpul iubirilor, 2. The Tempting of Thomas Carrick (Cynster #22) – Ispitirea lui Thomas Carrick, 3. A Match for Marcus Cynster (Cynster #23), 4. The Lady By His Side (Devil’s Brood Trilogy #1), 5. An Irresistible Alliance (Devil’s Brood Trilogy #2), 6. The Greatest Challenge Of Them All (Devil’s Brood Trilogy #3), 7. A Conquest Impossible to Resist (Cynster Next Generation #7)

Sâmbătă-27.04.2019- la toate punctele de difuzare a presei, alături de ziarul Libertatea.

# 1 New York Times autorul cel mai bine vândut Stephanie Laurens se întoarce în Scoţia romantică pentru a inaugura o noua generaţie de Cynsters într-o poveste încântătoare de magie şi dragoste. 

   Thomas nu a uitat-o niciodată pe Lucilla Cynster, pe care a lăsat-o în urmă ca să-și împlinească visul de a trăi în oraș.
Acum îi cere ajutorul, iar Lucilla profită și decide să facă orice pentru a-l ispiti, fiindcă doar ea îi poate oferi dragostea adevărată.

   Thomas Carrick este hotărât să își facă propria viață în orașul plin de viață din Glasgow, departe de cerințele clanului Carrick, eventual cu o soție potrivită lui. Dar evenimente tulburătoare îl fac pe  Thomas, să se întoarcă pe teritoriul scoțian Cynster – unde este obligat să ceară ajutor de la ultima femeie la care ar fi apelat.Thomas nu la uitat-o niciodată pe Lucilla Cynster și nici legătura dintre ei, dar să se căsătorească cu Lucilla ar însemna să ducă o viață pe care nu o consideră potrivită.

   Strălucita și pasionala Lucilla știe că Thomas este al ei – iubitul ei, soțul, protectorul. El este singurul om pentru ea, la fel cum ea este dragostea sa adevărată. Cum poate să ignore o legătură mai puternică decât rațiunea și să aleagă o altă cale? Ea este hotărâtă să lupte pentru viitorul lor și, în timp ce ea nu-i poate comanda, are propriile planuri îndrăznețe atunci când este vorba de ispitirea lui Thomas Carrick.

Nu fusese sărutul ei – apăsarea ascuţită și șocantă a buzelor ei pe ale lui – cel care îi frânsese lanţurile, care spărsese lacătul și deschisese larg ușile închisorii lui interioare.
Nu fusese căldura sfârâitoare a atingerii ei când își strecurase mâinile peste pieptul și umerii lui, un gest provocator, ispititor, care se simţise totuși curios de nevinovat.
Nici degetele ei înfipte în părul lui – era suficient de experimentat ca să alunge toate acele ispite.
Ci faptul că îi simţi palma, degetele călătorind ușor peste obrazul lui…
Se simţea de parcă atingerea aceea îl îmblânzise. Ucisese toată rezistenţa și revendica bărbatul care se ascundea înăuntrul lui.

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedia, Divertalibrărie.net şi cărtureşti

Colecţia Iubiri de poveste – romanele publicate în mai 2019

Colecţia Iubiri de poveste – listă cărţi – ordonate alfabetic- 2013-2018-2019

3 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.