Colecția Iubiri de poveste martie 2022 - Alma/Litera

Colecția Iubiri de poveste martie 2022 – Alma/Litera

  Romanele care vor apărea în luna martie 2022, în colecția ALMA a Editurii Litera, cărți pe care le veți găsi de acum la chioșcuri în fiecare zi de LUNI, în loc de sâmbătă. Romanele vor fi disponibile la toate punctele de difuzare a presei, fără ziarul Libertatea.

1. O LADY FOCOASĂ de Sarah MacLean –  07.03.2022

Primul volum al seriei „Frumoase și diabolice“, în care veți întâlni personaje din seria „Scandaluri și ticăloși“, publicată acum câțiva ani.
  Lady Sesily Talbot ademenește domnii în grădinile întunecate de lângă sălile de bal, dar întâlnirile acelea nu sunt ceea ce par, căci ticăloșii trebuie seduși și eliminați. Caleb Calhoun vrea ca sora prietenului său să nu aibă necazuri în urma escapadelor ei nocturne. Cum ar fi să o protejeze… pentru totdeauna?

2.14.03 LOGODNICA ETERNĂ de Christi Caldwell – 14.03.2022

Primul volum al seriei „Sezoane scandaloase“.
Lady Emmaline Fitzhugh așteaptă de ani de zile ca logodnicul ei să o ia de soție. Dar Lord Drake își îneacă amarul coșmarurilor de după război în băutură și multe aventuri amoroase, fiindcă nu se consideră demn de Emma. Va putea ea să-i arate puterea vindecătoare a iubirii?

3. GHIDUL NEVESTELOR FERICITE de Kate Moore – 21.03.2022

Primul volum al seriei „Ghidul vânătoarelor de soți“.
  Fiica unui spion britanic, Jane Fawkener a trăit mai mult în ținuturi exotice din străinătate. Dar tatăl ei dispare, lăsându-i un exemplar din „Ghidul vânătoarelor de soți“ la Londra. Lord Hazelwood se va ocupa acum de protecția ei, dar pentru un bărbat ca el, periculos de seducător, regulile sunt făcute doar pentru a fi încălcate.

4. CONSPIRAȚIA CONTESEI de Courtney Milan – 28.03.2022

Al treilea volum al seriei „Frații tenebrelor“.
  Sebastian Malheur este un ticălos educat. Când nu scandalizează doamnele în dormitor, revoltă societatea cu teoriile sale științifice… care nu îi aparțin, sunt ale văduvei Violet Waterfield, care nu le poate expune, fiindcă și-ar strica reputația. Când Sebastian amenință că va da în vileag conspirația lor, ea va face orice pentru a salva acest parteneriat… chiar dacă trebuie să-și deschidă inima către cel care ar putea să o distrugă definitiv.

Colecția Iubiri de poveste septembrie 2021

Verifică disponibilitatea colecţiei în librăriile online: libris, elefant, cartepedialibrărie.net şi cărtureşti

Foto Pinterest khalifa al

#iubiridepoveste #lovebooks #literaturapetocuri #romance #historicalromance

cărți de dragoste

Colecția Iubiri de poveste martie 2022 – Alma/Litera

NO COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.