Cerul din adâncuri de Adrienne Young-Leda Edge

Cerul din adâncuri de Adrienne Young-Leda Edge-În curând

Cerul din adâncuri

Sky in the Deep

Adrienne Young

 Leda Edge

 Traducere de Iulia Anania.

Cea mai așteptată carte YA a anului, combinație captivantă de Wonder Woman și Vikingii, de acțiune și de romantism!

   Eelyn a fost crescută pentru a deveni o războinică de temut a clanului aska. Și a fost educată să îi urască de moarte pe cei din clanul riki, cu care, din cinci în cinci ani, ai ei se războiesc în timpul sezonului de luptă. Iar viața ei se desfășoară normal, până când, într-o bună zi, în timpul unei bătălii, se întâmplă ceva cu totul și cu totul incredibil: îl vede pe Iri, fratele pe care îl credea mort, luptând alături de dușmanii săi de moarte! Încercând să rezolve misterul, Eelyn pornește într-o urmărire care o va face să fie luată prizonieră și transformată în sclavă, o va duce în inima teritoriului inamic, unde se va vedea silită să își petreacă iarna în mijlocul unor oameni care o urăsc de moarte.

   Numai că totul se schimbă atunci când începe o invazie a unui popor de năvălitori considerați până atunci o simplă poveste bună de speriat copiii. Care îi atacă, fără discriminare, pe aska și pe riki. În curând, Eelyn se vede aruncată în vâltoarea unei lupte pe viață și pe moarte, iar întregul ei univers se răstoarnă. Pentru că, dintr-odată, va înțelege că iubirea poate să răsară în locul urii și camaraderia în locul dușmăniei de moarte, transmise din moși-strămoși.

   „O saga captivantă, o poveste despre maturizare perfectă pentru toți aceia cărora le plac vikingii și acțiunile pline de un romantism sălbatic, personajele feminine puternice și bătăliile bine descrise.
Kirkus

   „Inspirându-se din istoria și civilizația vikingilor, Adrienne Young cizelează o carte captivantă, care o să vă facă adesea inima să se strângă de emoție. Romanul îi are în centru pe luptătoare de șaptesprezece ani Eelyn, pe cei din clanul ei aska și dușmănia lor veche de secole cu războinicii riki… Iar stilul adesea poetic al autoarei contrastează în cel mai tulburător mod cu însuflețitele sale descrieri ale bătăliilor și vărsărilor de sânge, care izbutesc să creeze o imagine limpede a brutalității războiului.”Publishers Weekly

   „Personaje fascinante într-o lume minunat de întunecată. O poveste captivantă, spusă savuros..
Renneé Ahdieh

Sursa Leda Edge

   Adrienne Young is a born and bred Texan turned California girl. She is a foodie with a deep love of history and travel and a shameless addiction to coffee. When she’s not writing, you can find her on her yoga mat, scouring antique fairs for old books, sipping wine over long dinners, or disappearing into her favorite art museums. She lives with her documentary filmmaker husband and their four little wildlings beneath the West Coast sun.

Recenzii cărţi Leda Edge

2 COMMENTS

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.